Menú de navegació

Submenú lateral

Contactar amb l'Ajuntament de Viladecans
Ajuntament de Viladecans
Jaume Abril, 2
tel. 93 635 18 00
 

Demandes de subministraments i serveis

 

Demandes de subministraments i serveis

Apartat en el qual es publiciten les demandes de subministraments i serveis que porta a terme l'Ajuntament i que no estan subjectes als concursos ordinaris.

Hi trobareu les sol·licituds d'ofertes realitzades pels serveis municipals, incloent-hi les descripcions tècniques, i la resta d'informació necessària perquè pugueu realitzar la vostra oferta, que haurà d'adequar-se als requeriments establerts, i facilitar tota la informació necessària per a la seva valoració.

Dóna't d'alta com a proveïdor
A més de la possibilitat d'obtenir informació relativa a les sol·licituds de subministraments i serveis que realitza l'Ajuntament de Viladecans, que es publiquen periòdicament en aquest portal, si voleu rebre avisos d'existència de processos de compra en marxa, trameteu les vostres dades comercials emplenant la fitxa de dades comercials i enviant-la al correu electrònic proveidors@viladecans.cat.

Una vegada esteu donats d'alta en aquest servei, rebreu un número d'identificació de proveidor, que haureu de fer constar en les vostres ofertes, i entrareu en el grup de proveïdors ofertants de l'ajuntament. A més, rebreu informació relativa als processos d'adquisició de béns o serveis que siguin del vostre interès.

Les ofertes dels productes o serveis sol·licitats s'han de fer arribar per correu electrònic, emplenant el formulari que s'adjunta a la sol·licitud de cada oferta i indicant el vostre número d'identificació de proveïdor, a l'adreça proveidors@viladecans.cat, dins del termini que s'indica en l'apartat corresponent a data límit de remissió d'ofertes.  Els vostres dubtes seran resolts en el telèfon 936 351 958.