Menú de navegació

 
Ets a:

Ciutat

Això és Viladecans
Coneix Viladecans
Una ciutat plena de cultura, història i natura que convida a visitar-la i a gaudir-ne.

Més informació

Serveis socials

Des dels Serveis Socials es dóna suport i ajut a totes aquelles persones de la ciutat amb problemes econòmics o socials.

Més informació

Participació i convivència

En aquest apartat trobareu els diferents instruments impulsats per l'Ajuntament per tal, d'una banda, d'impulsar la participació ciutadana i, d'altra, enfortir la convivència i la cohesió social entre els ciutadans i ciutadanes.

Més informació

Educació

A l'Oficina Municipal d'Escolarització podeu rebre informació de tota l'oferta educativa del municipi. Funciona de gener a setembre, a la Torre del Baró.

Més informació

Cultura

La programació cultural de la ciutat és molt variada i completa. Carnestoltes, la Festa Major o el Festival de Teatre Al Carrer són algunes de les cites que no us podeu perdre. L'oferta cultural es completa amb els espectacles que ofereix el teatre Atrium Viladecans i altres activitats que s'organitzen al llarg de l'any.

Més informació

Cooperació internacional

Viladecans té una llarga trajectòria en la defensa dels Drets Humans, la solidaritat i la pau. L'any 2014, el Ple Municipal va aprovar la declaració de Ciutats Constructores de Drets Humans que persegueix la implementació de polítiques socials de drets humans.

Més informació
Empresa municipal de Viladecans Vimed