Menú de navegació

Submenú lateral

Contactar amb l'Ajuntament de Viladecans
Ajuntament de Viladecans
Jaume Abril, 2
tel. 93 635 18 00
 
Ets a:

Agenda

Acte d'agenda

22è Festival de Teatre Al Carrer

De l'1 al 3 de juliol 2011
Els carrers, les places, els racons de Viladecans s'omplen de màgia, d'art en estat pur, en un viatge fantàstic a través de les emocions i la diversió.

En aquesta edició, la vintidosena, el festival se suma a la celebració del mil·lenari de Viladecans i oferirà un espectacle especial per commemorar aquesta efemèride. La companyia de Vila-Real (Castelló) Xarxa Teatre serà l'encarregada fer que aquesta sigui una nit màgica.

Els dies 1, 2 i 3 de juliol la fesomia de la ciutat canviarà. Es transformarà en un gran escenari on podrem gaudir de teatre, animació, dansa, pirotècnia, circ, intervencions artístiques i, en definitiva, una gran festa cívica per sortir al carrer i viure més de 35 propostes a peu de carrer.

El Festival Al Carrer torna a portar a la ciutat una gran selecció de propostes artístiques que faran de Viladecans una veritable festa ciutadana. Un festival on les emocions envaeixen l'espai públic i on l'expressió artística surt als carrers per trobar-nos en qualsevol racó. Vuit espais de Viladecans seran el marc per una programació plena de sorpreses.
Destinataris: Tothom