Menú de navegació

 
Ets a:

Notícies

 

Notícia

El Camp Municipal de Beisbol estrenarà terreny de joc

Dimecres, 1 de març
El Camp Municipal de Beisbol viu, des del 22 de febrer, unes obres de conservació i manteniment, a càrrec de l’Ajuntament. Els treballs de millora, pressupostats en 36.927,81 euros, donen resposta a la necessitat de millora de les instal·lacions. Es preveu que finalitzin en un període de tres setmanes, perquè el Club Beisbol Viladecans pugui iniciar la temporada amb normalitat el cap de setmana del 18 i el 19 de març.
La intervenció consistirà, principalment, en la reparació de l'actual terreny de terra batuda, que, segons l'estudi geotècnic previ a les obres, ha perdut capacitat de filtració a causa del transcurs del temps. Aquest estudi ha determinat que la problemàtica es troba en la capa superficial de terra batuda, on existeix una capa d'argiles de 10 cm de gruix i tonalitat vermellosa que està actuant com a tap, impedint el correcte drenatge cap a les capes inferiors, disposades per a aquesta finalitat.

 D'aquesta manera, l’empresa GreenCourt SL, adjudicatària de les obres, retirarà el material argilós existent i compactarà la base del nou terreny de joc. Amb aquesta actuació, juntament amb l'anivellació de gespa i terra batuda, també es preveu corregir la planimetria del terreny per tal que la constitució del mateix afavoreixi l'evacuació natural de l'aigua.
Imatge del camp de Beisbol abans de les obres