Menú de navegació

Submenú lateral

Contactar amb l'Ajuntament de Viladecans
Ajuntament de Viladecans
Jaume Abril, 2
tel. 93 635 18 00
 

IMAILE

 

IMAILE: creant sistemes d'aprenentatge a mida de cada alumne

Viladecans és capdavantera en un projecte per desenvolupar Entorns Personals d'Aprenentatge (PLE) que serà clau per a l’educació en pocs anys i que es realitza en col·laboració amb centres educatius, administracions i empreses de quatre països europeus i el suport de la Unió Europea.

Estem treballant en el disseny d’un programari tecnològic que permeti personalitzar més el procés d’aprenentage de cada alumne com a suport per al professorat de les assignatures de matemàtiques, ciències i tecnologia. I els docents ens estan ajudant molt per definir les seves necessitats.

CONCURS DE COMPRA PÚBLICA

L'1 d’octubre de 2015 el consorci del projecte IMAILE va llançar un concurs de compra pública precomercial per desenvolupar Entorns Personals d’Aprenentatge i ajudar els alumnes de primària i secundària a adquirir les competències educatives necessàries de forma personalitzada en les assignatures de Ciències, Matemàtiques i Tecnologia (assignatures STEM).

L’objectiu no és adquirir la solució final, sinó finançar el procés d’investigació i desenvolupament de solucions educatives basades en TIC que donin suport als Entorns Personals d’Aprenentatge, tot col·laborant amb docents i estudiants d'Europa. El projecte està dotat amb 3,8 milions d'euros.

Si t'interessa participar-hi, consulta més informació a www.imaile.eu.

També pots posar-te en contacte amb:

  • Ms. Ellinor Wallin (IMAILE Project manager): ellinor@euprojektkonsult.se
  • Sonia Domínguez (del departament de Relacions Internacionals i Cerca de Fons Europeus de l'Ajuntament de Viladecans): international_relations@viladecans.cat

Et convidem a visitar periòdicament la web del projecte (especialment les seccions “Supplier portal” i “Public Tender”), on trobareu informació actualitzada sobre aquest procés. I també pots subscriure't a la newsletter per estar al dia i no perdre't res.