Finalitza el Mentoring Laboral per adquirir competències professionals

Durant 5 mesos, 20 persones en situació d'atur han participat de sessions formatives per millorar les seves competències respecte el mercat de treball. Amb una especial atenció al col·lectiu de dones i majors de 45 anys, aquestes sessions han ofert recursos que ajudin a trobar i mantenir una feina estable, des de l'aprenentatge d'idiomes a l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació.

A més, el Mentoring Laboral ha comptat també amb la participació d'empreses locals. La millora dels seus models de recursos humans ha estat l'objectiu principal de la seva implicació en el projecte. Finalment, a banda de les persones aturades i de les petites i mitjanes empreses, el programa també ha comptat amb la participació dels tècnics municipals vinculats al món del treball dels ajuntaments de Viladecans i Sant Climent de Llobregat.

En total, els diferents col·lectius, han sumat 390 hores de formació. El Mentoring Laboral s'ha desenvolupat a Can Calderon i forma part del Catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona.

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris