L'Ajuntament d'Ermua visita Viladecans per conèixer els seus projectes innovadors

Una delegació d'Ermua encapçalada pel seu alcalde, Carlos Totorika, ha vingut a Viladecans perquè li presentessin alguns dels projectes innovadors que hi ha en marxa a la ciutat. La visita forma part de les activitats que es desenvolupen dins de la xarxa INNPULSO per fomentar la ciència i la innovació des de l'àmbit local. La visita ha comptat també amb la presència de l'alcaldesa de Sant Boi Lluïsa Moret.

Durant la reunió de treball, l'Ajuntament de Viladecans ha explicat els projectes de 'Viladecans & Co' per crear sinergies i oportunitats empresarials, les polítiques per ser Smart City a través de la implantació de la fibra òptica i el projecte europeu de transició energètica Vilawatt per impulsar un operador energètic propi. A més, durant la jornada, també s'ha visitat la zona de Ca n'Alemany i el Viladecans Business Park.

Viladecans i INNPULSO

La creació de la identitat digital W!ladecans per agrupar les empreses tecnològiques de Viladecans va ser un dels projectes que li va permetre a la ciutat formar part el 2011 de la Red INNPULSO. Des de llavors, Viladecans és un dels 83 ajuntaments que integren aquest fòrum estatal per a ciutats involucrades en la definició i aplicació de polítiques locals innovadores. A més, la ciutat  va renovar la distinció l'any 2018, ja que, la implicació de la Viladecans en aquesta xarxa de municipis és important i forma part de les tres línies de treball que té Innpulso: foment de les PIMEs innovadores, oportunitats de finançament i model de ciutat innovadora.

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris