Més de 400 alumnes viladecanencs participen del primer test de l'Imaile

El projecte europeu Imaile per desenvolupar entorns personals d'aprenentatge finalitza la primera fase de test aquest divendres. L'Escola Marta Mata, Teide i Sagrada Família i l'Institut Torre Roja han provat en les seves aules programes informàtics perquè els alumnes aprenguin utilitzant les noves tecnologies. En total, hi han participat més 400 alumnes. A més, el projecte ha comptat amb la implicació de 23 professors viladecanencs.

El projecte Imaile ha permés posar en relació els usuaris finals i els proveïdors. A partir dels comentaris d'alumnes i professors, el consorci Amigo, format per les empreses Edebé i Mydocumenta, i el projecte Almerin podran millorar les seves plataformes educatives.

A més dels 4 centres educatius de Viladecans, aquests prototips també s'han provat simultàniament a escoles finlandeses, sueques i alemanyes. El proper setembre i octubre es farà un nou test per provar les millores que s'hagin fet i acabar de definir el funcionament d'aquestes dues plataformes educatives.

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris