Tot a punt per inaugurar el carril bici fins a la platja

L'Ajuntament de Viladecans està millorant aquests dies els carrils bici de la ciutat de cara a garantir una bona connectivitat amb la platja. Es preveu que en els propers dies la Generalitat obri el carril bici que permetrà finalment unir amb un recorregut segur la ciutat amb la platja de la Pineda.

Les millores en els carrils bici municipals acosten Viladecans cap a una mobilitat sostenible dins del casc urbà. Amb aquestes actuacions s'està redefinint l'entramat dels carrils bici per tal d'unir-los entre ells i donar-los continuïtat.

L'objectiu és que mica en mica tots els carrils bici de la ciutat s'ampliïn i estiguin connectats i adaptats per circular-hi en bicicleta. L'últim any els carrils bici a la ciutat s'han incrementat en un 20 per cent. Viladecans té a dia d'avui prop de 23 quilometres de carril bici. A més, també està previst que en un futur hi hagi carrils bici que uneixin la ciutat amb Sant Climent i la platja del Remolar, la connexió entre Castelldefels i Sant Boi per la carretera C-245 i un carril bici al passeig de la Marina.

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris