El beisbol i els voluntaris protagonistes dels 25 anys de BCN'92

El Camp Municipal de Beisbol celebra els 25 anys de Jocs Olímpics amb un homenatge als voluntaris. Aquest és el segon reconeixement que es fa als veïns i veïnes que van fer tasques de voluntariat durant aquella cita històrica. El partit amistós de beisbol entre els equips sub-23 d'Espanya i Itàlia que havia de commemorar el paper de subseu olímpica que va tenir Viladecans es va haver de suspendre per problemes logístics amb l'equipament de l'equip Italià.

El passat 8 de juliol, coincidint amb el final de la cursa de les Nits de Lluna Plena, l’Ajuntament i l'entitat Runnering ja van fer un altre homenatge al voluntariat olímpic de la ciutat. En aquella ocasió els voluntaris van fer un relleu al carrer de Sant Joan emulant l’arribada de la torxa olímpica.

Una llegenda viladecanenca

Félix Cano ha estat vinculat al Club de Beisbol de Viladecans des de fa més de 40 anys. Com a jugador, va ser un dels viladecanencs que va participar als Jocs Olímpics de Barcelona'92. De fet, durant aquella llarga trajectòria en el terreny de joc, Cano va ser internacional entre el 1983 i el 2007 participant també en un Mundial i competicions europees. Tot aquestes fites les va aconseguir tot i el caràcter amateur de la seva carrera esportiva. En el seu pas cap a la banqueta, aquest viladecanenc ha compaginat els entrenaments amb l'equip local i el seu paper de coach a la Selecció Espanyola. És per tota aquesta dilatada implicació que la Real Federación Española de Béisbol i Sóftbol l'ha inclòs en el seu Hall of Fame. Aquest reconeixement se li va anunciar durant l'acte per celebrar els 25 anys de Viladecans com a subseu olímpica. Actualment, Fèlix Cano treballa també com a conserge de l'Ajuntament de la seva ciutat, on és tota una institució.

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris