Mentoring per a empreses en l'àmbit de l'economia circular

Asessorament i acompanyament d'experts

En un context d'escassetat i fluctuació dels costos de les matèries primeres, l'economia circular aporta a les empreses un nou model de producció que intenta allargar la vida útil dels materials i els recursos tant com sigui possible, reduint al mínim la generació de residus.

Aquest escenari ja no és una estratègia de futur, és el present de moltes empreses que, ja sigui per mantenir-se en el mercat, per assegurar la seva rendibilitat, per exigències dels clients o per preparar-se davant d'inminents canvis normatius, han de donar el pas cap a la sostenibilitat i situar-la com a element principal en el seu ADN. 

Des del Servei a les Empreses volem posar a l'abast de les empreses interessades en realitzar aquest recorregut, un programa d'assessorament i acompanyament per part d'experts en la materia. Creïem que serà més fàcil i profitòs per l'empresa començar el seu camí cap a la sostenibilitat i l'economia circular amb el recolzament d'una consultora que els anirà guiant des de la part de diagnosi i identificació de oportunitats fins a la concreció de les idees en accions, la creació de projectes i la seva implementació. 

El programa d'assessorament i acompanyament -mentoring- es realitza al centre Can Calderon, a través de sessions individuals per a cada empresa (hi poden participar entre 2-4 persones de cada empresa) en dies i horaris a triar entre vàries possibilitats. La duració del mentoring és de 10 hores. 

És una oportunitat per: 

  • Posicionar la sostenibilidad com un element estratègic per al futur de la companyia.
  • Contrastar idees pròpies amb els consultors per tal de definir una proposta d'accions .
  • Alinear la visió dels participants sobre la necessitat d'integrar la sostenibilitat com a element estratègic del model de negoci. 
  • Entrendre el potencial dels aspectes ambientals com factor per a la competitivitat empresarial. 

Aquest programa de mentoring l'impulsem des del Servei a les Empreses, a Can Calderon. Si esteu interessats o necessiteu més informació, posseu-vos en contacte amb nosaltres a través de l'adreça  ecoindustria @viladecans.cat o al telèfon 93.635.18.04 (preguntar per Mari Carme Farres Vila ). 

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris