El compromís de Viladecans&Co

viladecans&co
Solucions a mida per a la teva empresa

Si busques el millor lloc per a instal·lar la teva empresa Viladecans&Co t’ajudarà a decidir-te. És la nostra forma de relacionar-nos amb les empreses, una nova actitud emprenedora amb la qual volem detectar oportunitats conjuntes que et beneficiïn a tu, com a empresari, i que afavoreixin el desenvolupament econòmic i social de la ciutat. Ens adaptem a la teva empresa i a les teves necessitats, i esperem que tu també ens ajudis a fer una ciutat millor.

Viladecans&Co, un esperit de col·laboració per a compartir

Viladecans busca fer bona l’equació que a més empreses, negocis o emprenedors menor és la desocupació. Per això mira d’alinear l’administració amb l’objectiu central de l’èxit empresarial, per facilitar al màxim que aquesta activitat econòmica pugui tirar endavant. Així, Viladecans&Co esdevé...

  • un compromís real de l’Ajuntament amb el món empresarial que suposa un segell diferencial respecte d’altres municipis
  • una actitud innovadora de l’administració per a deixar enrere les rigideses i atendre les empreses segons les seves necessitats
  • una estratègia moderna perquè la ciutat i les empreses es retroalimentin mútuament
  • una filosofia innovadora de col·laboració publicoprivada que faci que les persones de Viladecans se’n beneficiïn

L'Ajuntament posa a disposició de l’empresa una atenció personalitzada a les seves necessitats: trobar els espais més idonis per a la seva activitat, facilitar els tràmits necessaris, realitzar gestions amb altres administracions, aconseguir ajuts i beneficis fiscals, generar recursos a mida al centre de promoció econòmica Can Calderon i impulsar mecanismes per a consolidar la implantació de l’empresa i dels seus treballadors a la ciutat.

En un moment difícil a causa de la crisi econòmica, Viladecans ha aconseguit atreure grans companyies per instal·lar-se a la ciutat. Això suposa incrementar el nombre de llocs de feina i diversificar la demanda de perfils laborals al municipi i, de retruc, generar més activitats econòmiques a l’entorn de les firmes. Unilever, Desigual, Neinver, Mesoestetic, Sealed Air, Sodexo, Recambios Marinos, Calçats Querol… en són només alguns exemples.

Escull la millor ubicació per a la teva empresa. Consulta el web de Viladecans&Co
Comparteix
Opina