Ep! La ciència arriba a Viladecans!

Durant els dies 5, 6 i 7 d'octubre tindrà lloc a Viladecans el certamen Ciencia en Acción, de què ja us hem parlat vàries vegades, i que està impulsat pel Consell Superior d'Investigacions Científiques. L'any 2015 ja vam acollir la final d'aquest concurs i aquest any hi tornem amb les piles carregades al màxim.

La fira d'experiències es farà al Cúbic, començarà divendres a la tarda i recollirà unes 170 experiències científiques i tecnològiques desenvolupades a tot Espanya i Sud Amèrica. Durant la tarda del divendres i el dissabte tot el dia es podrà visitar la fira per tal de poder veure les recerques científiques que han fet estudiants des de primària fins a la Universitat.

Paral·lelament, hi haurà diferents activitats per a complementar com per exemple visites a l'Agròpolis i al Carrer del Sol, coets d'aigua o ficar-te dins un RollerBall. Ho tenim tot a punt perquè passis un cap de setmana científicament fantàstic.

I si encara et falta algun motiu per venir, recorda que tenim la presència de diferents experiències que han realitzat els centres educatius de Viladecans: robòtica, experiments sobre l'ADN, un roomscape, un videojoc de reciclatge i experiments sobre la contaminació acústica... Et deixem els vídeos on te'ls vam presentar i esperem veure't el proper cap de setmana!

L'INS Josefina Castellví ens sensibilitza sobre reciclatge al 'Ciencia en Acción'
L'institut Sales presenta 4 experiències al 'Ciencia en Acción'
L'Escola Pau Casals porta els experiments de contaminació acústica al 'Ciència en Acción'
El projecte de robòtica de l'Àngela Roca al 'Ciència en Acción':
Un UniversRoom matemàtic com a proposta per al Ciencia en Acción