Festival Teatre Al Carrer

El Festival Al Carrer Viladecans capgira el món de les arts escèniques i trenca qualsevol paret de l’escenari per portar-lo al mig del carrer. Música, dansa, circ, teatre, animació o titelles s’apropen al públic i s’obren a tothom durant el primer cap de setmana de juliol, els dies en què se celebra el festival, que ja s’ha convertit en una referència en el món de les arts al carrer.

Va néixer al juliol del 1990 i des de llavors ha celebrat una edició anual, fins arribar a ocupar una desena d’espais, carrers i places de la ciutat com ara el parc de Can Xic, els jardins de Magdalena Modolell o el Museu de Ca n’Amat. L’objectiu és que tot tipus de públic, tant adults com infants, els més avesats a les arts escèniques i els qui no ho són tant, gaudeixin de diferents propostes artístiques. Cada edició és diferent, però sempre s’hi repeteixen tres premisses: varietat, qualitat i gratuïtat de tots els espectacles.

Cada any s’acompanya d’una jornada professional, dirigida a artistes, companyies, tècnics de cultura i programadors, que facilita el contacte entre uns i altres perquè en sorgeixin noves contractacions o projectes de futur, a més de permetre conèixer l’aspecte professional de les arts al carrer.

Comparteix
Opina