Formació per a famílies

xerrades formacio families mares i pares consell reflexionem junts refelxion formacion padres familias
Reflexionem i aprenem junts

Tens dubtes sobre què és millor fer amb els fills? Vols compartir les teves experiències o escoltar les d’altres famílies? T’interessa què poden explicar-te professionals i experts? Sota el títol «Reflexionem i aprenem junts», des de l’Ajuntament organitzem una àmplia programació de xerrades, tallers i cursos destinada a donar suport a les famílies en la seva tasca educativa.

Les activitats giren entorn de temàtiques que parteixen de les inquietuds i les propostes de les famílies mateixes, i aporten informació especialitzada, generen debats i reflexions sobre com respondre a les necessitats d’infants i joves i faciliten la interrelació entre les famílies. La programació és proposada conjuntament per la comissió de Vocals de Formació (on hi ha representades totes les AMPA de Viladecans) i els centres educatius.

Activitats gratuïtes i amb servei d’acollida

Les activitats es solen fer en centres educatius i són obertes a tothom i gratuïtes.

Totes les activitats disposen d’un servei d’acollida per a infants de més de tres anys. Si vols utilitzar-lo, disposem de diferents vies per a inscriure-s’hi, com a mínim amb 48 hores d’antelació: ho pots fer a través del telèfon (936 351 802), del correu electrònic  (educaciofamilies@viladecans.cat), del formulari en línia de cada activitat (en aquest web) o del WhatsApp (enviant un missatge al 670 051 661). Cal que indiquis el nombre dinfants i la seva edat.

Comparteix
Opina