Comença la formació empresarial de "Talent a les Aules" 2017/2018

amb La Salle Technova

Després de la multitudinària gala de presentació del programa "Talent a les Aules 2017/2018" que va tenir lloc el 9 de gener a la sala principal de l'Atrium, els alumnes dels instituts i col·legis de Gavà i Viladecans comencen l'itinerari cap a la creació d'un projecte empresarial propi. 

La primera part del projecte consisteix en una sèrie de sessions formatives que es realitzen directament als centres escolars. L'objectiu és que els participants coneguin les principals eines de gestió empresarial per confeccionar el pla d'empresa del seu projecte. Són sessions introductòries però imprescindibles per avançar com a emprenedors. 

En aquestes sessions inicials es fa referència al disseny del model de negoci "Business Model Canvas"., amb el qual els alumnes comprendran qués és un model de negoci i com aquest descriu les bases sobre les quals una empresa crea, proporciona i capta valor.  Les sessions són pràctiques, ja que, a més de saber qué és el model canvas, el treballen a l'aula. 

Aquesta formació s'està impartint gràcies a la col·laboració al projecte "Talent a les Aules" de La Salle Technova.

Aquest programa, en el que participen 7 instituts i escoles de Viladecans i 7 de Gavà, s'estén al llarg de tot el curs esolar 2017/2018. 

Us anirem informant de les novetats!

 

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris