L'esperit nadalenc il·lumina la ciutat
Il·luminem el Nadal

La campanya Il·luminem el Nadal ens proposa un ampli programa d’activitats amb moltes novetats i uns carrers comercials ben ambientats per gaudir de les compres. Per segon any se sumen els esforços de diferents agents sota un mateix paraigües, la Comissió de Nadal, agrupant a l'Ajuntament, la Xarxa Comercial, els botiguers del Barri Antic, els mercats municipals i el Gremi d’Hostaleria i, enguany, per primera vegada, el Centre Comercial Vilamarina. En aquesta època es produeixen les despeses en compres més importants de l’any i la campanya municipal convida a fer-les al comerç local. I és que al nucli urbà hi ha prop de 800 establiments on fer les compres. És per això que als carrer comercials, a més de la tradicional il·luminació amb 465 figures i garlandes de baix consum, s'hi instal·la també una decoració comuna amb motius nadalencs. A més, repetint l'experiència de l'any passat, s'ha organitzat de nou el concurs d'aparadors .

Fanalets per guiar als Reis a casa

A més de la decoració, aquest any la Comissió de Nadal impulsa una activitat que vol convertir en tradició: que els infants de Viladecans facin fanalets cada any per guiar Ses Majestats d’Orient fins a casa seva. Així, del 15 al 30 de desembre, es fan nombrosos tallers pels eixos comercials perquè nens i nenes construeixin el seu fanalet. La idea és que el puguin portar a la Cavalcada de Reis per ambientar encara més l’arribada dels Reis a la ciutat i que després, en tornar a casa, el pengin al seu balcó per recordar- los que els deixin algun regal.

Per altra banda, la campanya 'Il·luiminem el Nadal' impulsa diferents propostes i activitats per gaudir de les festes a la ciutat. Des del Gremi d'Hostaleria s'ha treballat amb unes receptes que posin de relleu els productes de proximitat també durant les festes nadalenques. Especial dedicació també aquest any amb un dels moments més esperats de l'any pels nens i nenes. La Cavalcada dels Reis Mags incorpora un munt de novetats per omplir de màgia les festes. Finalments, les accions solidàries seran també ben presents durant aquests dies gràcies a unes activitats i propostes per fer arribar la felicitat a tots els racons de la ciutat.

Comparteix
Opina