Juliols UB
"Els Juliols de la UB" a Viladecans!

Participa als Juliols UB!

L’Ajuntament de Viladecans programa, com cada any, un curs d’“Els Juliols de la UB” organitzat per la Universitat de Barcelona. Des de l’ajuntament apostem per la formació contínua dels nostres ciutadans i ciutadanes i és per això que volem que entre tots i totes escollim quin dels cursos es durà a terme aquest juliol a la nostra ciutat. 

A més, entre tots els participants, sortejarem 10 beques del 100% del cost per a participar al curs que es programi. Aquesta beca està valorada entre uns 140€ i 180€. Els cursos d’Els Juliols són susceptibles de ser reconeguts a la UB com a crèdits ECTS (2 crèdits) o crèdits de promoció docent per al professorat funcionari, d’acord amb l’Ordre de 4 de novembre de 1994 (DOGC núm. 1979, de 30 de novembre de 1994).

Vols participar? És molt fàcil: si ets de Viladecans i tens més de 16 anys, omple les teves dades i vota un dels cursos. 

 

 • Aquest procés participatiu estarà disponible fins el 27 de febrer.
 • Qualsevol persona de Viladecans major de 16 anys pot donar el seu vot, encara que només podrà fer-ho per una de les opcions disponibles.
 • L'Ajuntament de Viladecans es compromet a programar el curs més votat sempre i quan les condicions de calendari i professorat ho permetin. En cas de no ser possible programar el curs més votat, es passarà a programar el segon amb més vots. 
 • Si hi ha un empat tècnic entre les opcions més votades, seran els i les tècniques municipals conjuntament amb la Universitat de Barcelona qui decidirà quin dels dos cursos es programa segons disponibilitat de calendari i professorat. 

Tu també ets “Els Juliols de la UB” a Viladecans!
L’Ajuntament de Viladecans programa, com cada any, un curs d’“Els Juliols de la UB” organitzat per la Universitat de Barcelona. Des de l’ajuntament apostem per la formació contínua dels nostres ciudatans i ciutadanes i és per això que, entre totes aquelles persones que participeu de l’enquesta per escollir el curs, sortejarem 10 beques completes per a participar al curs que es programi.

 1. MECÀNICA DE PARTICIPACIÓ

Per participar-hi només has de seguir aquestes instruccions:

 1. Entra a www.viladecans.cat/juliols-ub
 2. Omple els teves dades i vota el curs que vulguis que es programi a Viladecans.
 1. PARTICIPANTS

El concurs està obert a tota la població major de 16 anys que visqui a Viladecans (es demanarà acreditació).

 1. PREMI

Hi ha 10 premis. Cada premi constarà d’una beca del 100% per a cursar el curs que es digui a terme a Viladecans. El premi esta valorat en 140€-185€.  

 1. GUANYADORS

Les persones guanyadores seran les 10 primeres persones de la llista total de participants. Aquesta llista es crearà de manera aleatòria a través de EasyPromos un cop tancat el període de votació.

No cal haver votat al curs guanyador per a poder gaudir del premi. En cas de resultar guanyador/a i no voler assistir al curs cal avisar abans de l’1 de juny.  En el cas que no es pugui contactar amb algun dels guanyadors o guanyadores, o algun/a hi renunciï, es donarà el premi a la següent persona de la llista.

 1. TERMINIS

Les persones participants poden votar fins el 27 de febrer.
Durant el mes de març, o quan la Universitat de Barcelona confirmi que el curs més votat pot dur-se a terme a Viladecans, es realitzarà el sorteig i, durant aquest període, una persona tècnica de l’ajuntament es posarà en contacte amb els i les guanyadores.
Els guanyadors o guanyadores també es donaran a conèixer a la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament de Viladecans.

 1. GESTIÓ

Aquest concurs es gestiona a través de la plataforma EasyPromos i el Departament d’Educació de l’Ajuntament de Viladecans.

 1. ACCEPTACIÓ DE LES BASES

El fet de prendre part d’aquest concurs significa l’acceptació d’aquestes bases i la conformitat amb la resolució. Qualsevol fet imprevist o detall no inclòs en aquestes bases serà resolt per el Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Viladecans.   

Vota i participa al sorteig!
*Camps obligatoris
Fent click a acceptar confirmes que aceptes els termes