Una cavalcada plena de novetats

Nous vestits de Reis

Un dels moments més esperats del Nadal arriba amb la cavalcada i aquest any portarà moltes novetats! 

Els vestits dels Reis es renoven literalment de la mà del dissenyador local Manu Vaquerizo. Des del primer esboç fins els últims retocs, aquest viladecanenc i els seus ajudants s'encarregaran de que Melcior, Gaspar i Baltasar llueixin com mai la tarda-nit del 5 de gener.

Més personatges i entitats

També s'incorporen nous personatges a aquesta cita tan màgica! El Sereno Isidro, que el dia 2 per la tarda s'haurà estat passejand pels carrers de Viladecans, també hi participarà i serà l'encarregat de donar la clau de la ciutat a Ses Majestats. I la Mamuteta, especialment vestida per l'ocasió, tindrà un paper molt especial: recollir els xumets de tots els nens i les nenes de la ciutat que hagin decidit que ja no el necessiten perquè s'han fet grans.

La cavalcada creix amb personatges però també amb carrosses, incorporant la del carbó que els Reis portaran a qui s'hagi portat malament, i una nova associació, el Club Rítmica La Unión, que se sumarà a l'escola de ball Le Danse i a la Federació d'Estudiants per animar el recorregut amb les seves demostracions.

Prepareu-vos al Campament Reial!

Perquè els Reis sàpiguen si els nens i nenes s'han portat bé i quins regals volen és essencial escriure la carta i donar-la als patges. I a Viladecans el millor lloc per fer-ho és al Campament Reial.

Els dies 3 i 4 de gener, els jardins de Magdalena Modolell s'endinsaran en el món de la màgia i els contes. Titelles i teatre, tallers d'escriptura, un tricicle en forma de vaixell per descobrir les espècies i olors de l'antic Orient són només algunes de les sorpreses d'aquest any. Tot amb l'ajuda indispensable del grup de teatre local Bicicletes sense Rodes i del Centre Ocupacional CAVIGA.

I com sempre, els patges reials us estaran esperant amb candeletes!

Comparteix
Opina