Participa en fires, mercats i festes

contratar parada puesto contractar caseta fires festes viladecans mercat medieval fira sant isidre nadal ferias mercados
contractació d'estands

A Viladecans, durant l’any hi ha diverses fires i mercats, com la Fira de Sant Isidre i la Fira Medieval, en les quals el vostre negoci pot participar. També, durant algunes èpoques o festes, s’atorguen llicències d’ocupació de l’espai públic per a posar parades de venda de productes o de menjar al carrer.

Un dels millors aparadors a Viladecans per a promocionar el teu negoci és la Fira de Sant Isidre, que se celebra a mitjan mes de maig. Es tracta d’un gran esdeveniment de ciutat que atreu molta gent, sobretot del municipi però també de fora.

En aquesta cita, a banda de l’espai destinat al món agrícola i a l’activitat associativa local, hi ha un espai per al teu negoci: l’Espai d’Activitat Econòmica, Comercial i d’Automoció. Dins d’aquest, hi ha zones temàtiques a l’entorn de les noces, la moda, els infants, el benestar i la salut estètica integral.

Si vols contractar un estand a la Fira de Sant Isidre pots consultar el dossier comercial i posar-te en contacte a través del correu electrònic turisme@viladecans.cat.

Viladecans torna cada any a l’Edat Mitjana durant el darrer cap de setmana de novembre. La Fira Medieval omple els carrers del Barri Antic i l’Eixample amb parades d’artesania i productes tradicionals.

Si vols contractar una parada a la Fira Medieval pots fer-ho a partir del mes de setembre. Per a més informació pots posar-te en contacte amb la Xarxa Comercial de Viladecans.

A l’entorn del 8 de setembre, Viladecans viu cada any la seva Festa Major d’Estiu, un esdeveniment que cap viladecanenc es vol perdre. El recinte firal acull atraccions i parades de venda de productes i de restauració.

Si vols tenir un espai per al teu negoci en l’espai firal pots informar-te de com fer-ho a l’Àrea d’Espai Públic, trucant al telèfon 936 351 901.

Un dels esdeveniments més populars i esperats de l’any a Viladecans és el Festival Internacional de Teatre al Carrer. Molts espais, carrers, parcs i places de la ciutat s’omplen de representacions de teatre, circ o pallassos. Durant aquesta festa, en alguns punts de la ciutat es poden instal·lar parades de venda de menjar o de productes artesanals.

Si vols tenir un espai per al teu negoci en l’espai firal pots informar-te de com fer-ho a l’Àrea d’Espai Públic, trucant al telèfon 936 351 804.

La celebració de Sant Jordi esdevé cada any una festa popular amb molta vida al carrer. La tradició de regalar llibres i roses també fa que la ciutat s’ompli de parades de venda.

Si vols posar una parada de roses o llibres pots fer una instància per a sol·licitar-ho a l’oficina d’atenció ciutadana Viladecans Informació.

Comparteix
Opina