Podium Viladecans Joan Masgrau

Carrer de Pompeu Fabra, 5

08840 Viladecans

 

 

Dades de contacte: 
Telèfon: 
936 594 160

 

Aquest complex esportiu municipal té més de 14.600 m2 de superfície amb una oferta esportiva molt àmplia durant tota la setmana. Compta amb sales de fitness i d’activitats dirigides, piscina interior i exterior, sauna i banys de vapor, solàrium, pavelló poliesportiu i vestidors. A més, l’edifici disposa d’establiments comercials que ofereixen serveis de salut i benestar, ludoteca i restauració, així com un pàrquing. L'abonament és compartit amb Atrium Viladecans.

Serveis i instal·lacions

Gaudim d’una espectacular sala de fitness de 400 m2 i amb més de 70 màquines. És l’espai ideal per a practicar-hi rutines de musculació, tonificació, activitat cardiovascular o estiraments. La llum natural i les impressionants vistes a la muntanya fan que l’esport aquí sigui un veritable plaer.

Disposem de dues sales de 120 m2 destinades a l’oferta d’activitats dirigides, amb més de 130 sessions setmanals amb el carnet únic d’accés a Podium Viladecans i Atrium Viladecans: l’oferta més àmplia de la ciutat per a tu.

La zona d’aigües de Podium Viladecans no deixarà indiferent ningú. La piscina coberta de 25 metres de llarg i 16,5 metres d’amplada es divideix en dos àmbits, lúdic i esportiu, perquè puguis gaudir de diferents activitats en la mateixa àrea. A més, els sistemes de retenció calòrica fan d’aquesta piscina un espai eficient i sostenible.

La nostra piscina exterior té tres zones de diferents profunditats, a més d’un espai de gespa artificial per a relaxar-se i gaudir de l’estiu en el millor ambient possible.

La zona interior d’aigües també té un espai de relax amb una sauna i un bany de vapor: un complement perfecte per a l’activitat que s’hagi fet a la piscina coberta.

A més dels serveis esportius, a Podium Viladecans també oferim serveis complementaris. Un dels més destacats és el centre d’estètica, salut i benestar, amb tractaments d’spa, perruqueria, serveis de fisioteràpia…

La part exterior de la zona d’aigües és un magnífic solàrium que completa l’activitat a la piscina. La seva ubicació garanteix aprofitar el sol el màxim d’hores possible, i fa d’aquest espai un altre punt per al relax a Podium Viladecans.

El pavelló poliesportiu de Podium destaca per la seva polivalència i funcionalitat, ja que permet l’ús triple de la pista simultàniament, per a esports com el bàquet, el bàdminton, el voleibol i la gimnàstica rítmica.

Per tal de garantir la comoditat de tots els usuaris, disposem de vestidors adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, dutxes regulables i àmplies taquilles. A més, també tenim quatre vestidors per a grups.

Els més petits de la casa també tenen el seu espai a Podium Viladecans: una ludoteca dividida en zones d’edats, situada a peu de carrer, per a poder combinar l’oci de tota la família simultàniament.

Si has de celebrar alguna ocasió especial o fer una reunió, a Podium Viladecans també tens el teu espai, completament equipat.

La instal·lació també té una gran zona d’aparcament amb més de 150 places, amb accés des del carrer i comunicada directament amb el vestíbul de Podium Viladecans, perquè només et preocupis de gaudir de la teva activitat esportiva.