Què és

xplai
El repte de la Xarxa Pública Local d’Accés a Internet

Apropar les tecnologies de la informació i el coneixement a les persones que menys les coneixeu és el repte de la Xarxa Pública Local d’Accés a Internet (XPLAI), gestionada per la Fundació Ciutat de Viladecans. La creació de punts d’accés a Internet i la impartició de cursos de formació adequats a la realitat de cada moment són les dues mesures impulsades perquè us familiaritzeu amb les tecnologies i les incorporeu a la vostra vida quotidiana, en les vostres relacions personals, socials i familiars.

Què volem aconseguir?
  • Inclusió social: que tota la ciutadania tingui coneixements en tecnologies per evitar que cap col·lectiu es quedi enrere i la societat de Viladecans estigui cohesionada i doni oportunitats a tothom.

  • Universalitat: oferir accés i suport a tothom, tant a persones a nivell individual com a entitats, grups i col·lectius.

  • Participació: la implicació del teixit associatiu i de la ciutadania en general en la vida de la ciutat amb el suport de les tecnologies.

  • Transversalitat: l’adquisició de competències més enllà de les tecnològiques (socials, personals, lingüístiques, etc.).

Comparteix
Opina