Des de l’Ajuntament oferim a les empreses i professionals autònoms diversos serveis d’assistència tècnica i assessorament especialitzat.

Assessorament empresarial empreses viladecans can calderon ajuntament suport assistencia acompanyament mentoria
Assistència tècnica puntual

De ben segur que en el dia a dia de la teva empresa, o com a professional autònom, et sorgeixen molts dubtes que de vegades són difícils de respondre sense assessorament. Precisament per això, des de l’Ajuntament t’oferim un servei d’assistència tècnica al qual et pots adreçar per fer consultes relacionades amb el finançament, el màrqueting, la comercialització, la gestió de tràmits o la sol·licitud d’ajuts i subvencions, entre d’altres. Els nostres tècnics et donaran el suport que necessites o t’adreçaran a aquelles entitats que puguin donar-t’hi una resposta.

mentoring viladecans empreses mentoria assessorament
Acompanyament a través de mentoria

Si necessites millorar aspectes de la gestió de la teva empresa, des de l’Ajuntament t’ajudem amb el nostre programa de mentoring: t’oferim treballar amb un expert que avaluarà la situació i t’ajudarà a definir i posar en marxa un pla de millora sostenible que suposi un avenç en la competitivitat de l’empresa, en el seu desenvolupament i en la seva consolidació en el mercat. Es tracta d’un procés d’aprenentatge i assessorament personalitzat que ha tingut  una molt bona acollida en totes les seves edicions.

Fases del procés de mentoria

La primera fase del programa consisteix a identificar  les empreses que poden necessitar suport i assessorament. La detecció es fa mitjançant diferents vies: amb visites a les empreses, sol·licituds per part de l’empresa o a través del blog Viladecans Empresarial i altres mitjans de difusió.

Realització d’una entrevista individual amb els tècnics del servei per a detectar i concretar necessitats.

Aquesta trobada permetrà conèixer quines accions caldria desenvolupar i en quins àmbits per tal de potenciar al màxim els beneficis de l’empresa.

Un cop finalitzades les diverses fases del programa rebràs un informe tècnic sobre el treball realitzat.

Una vegada definit el pla de treball, en aquesta fase del programa es porta a terme el procés de mentoring entre l’expert assignat pel tècnic del Servei a Empreses i l’empresa. Durant el procés els tècnics del Servei en tutoritzen el desenvolupament.

Un cop finalitzades les diverses fases del programa l’empresa rep un informe tècnic sobre el treball realitzat.

Viladecans Atenció a les Empreses

Carrer Andorra, 64
08840 Viladecans

Horari: 
De dilluns a divendres, de 9 a 14 h. I dimarts i dijous, de 16.30 a 18.30 h (excepte juliol, agost i setembre)
Telèfon: 
936 352 996
Comparteix
Opina