Recursos formatius en comerç

recsuros formatius comerç formación outlet comercio viladecans
Formació per al sector comercial

Viladecans és una ciutat comercial. L’oferta de llocs de feina en aquest sector no deixa de créixer, així que si vols millorar les teves oportunitats laborals en aquest àmbit t’expliquem els recursos que tens al teu abast.

Titulacions oficials relacionades amb el comerç

Acreditació oficial que capacita per a desenvolupar una activitat laboral en l’àmbit de les vendes i l’atenció al client. L’estudiant podrà adquirir unes competències reconegudes i valorades al mercat laboral.

Accés: Cal tenir el graduat d’ESO, certificat del mateix nivell, la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà, un certificat de nivell 1 o la prova d’accés a la Universitat per a majors de 25 anys. A més, cal estar inscrit com a demandant d’ocupació a l’Oficina de Treball.

Lloc d’impartició: Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon

Més informació: al telèfon 936 351 804

Formació professional de grau mitjà que capacita en tècniques de venda i atenció al públic. Té una durada de 1.400 hores, repartides en hores lectives i pràctiques, concentrades en un curs acadèmic.

Lloc d’impartició: Institut Torre-Roja

Més informació: al web www.gencat.cat/ensenyament i www.web.iestorreroja.com

Formació professional de grau superior que capacita en la gestió de vendes i logística i màrqueting comercial. Té una durada de 1.400 hores, repartides en hores lectives i pràctiques, concentrades en un curs acadèmic. Permet accedir a estudis universitaris.

Lloc d’impartició: Institut Torre-Roja

Més informació: als webs www.gencat.cat/ensenyament i www.web.iestorreroja.com

cursa ajuntament outlet preparat comerç
Curs d’activitats comercials

Ja a l’any 2015, a l’Ajuntament vam dissenyar el programa «Prepara’t per al teu futur», un itinerari en activitats comercials per a ajudar a millorar la inserció d’aquelles persones que volen dedicar-se a aquest sector laboral.

Aquest projecte permet presentar millors credencials davant una oferta de feina. T’ajudem a ampliar els teus coneixements sobre atenció comercial, així com el teu coneixement de la llengua anglesa. A més t’oferim un taller de competències laborals transversals i acompanyament en el procés de recerca de feina.

Requisits
  • Trobar-se en situació d’atur: es prioritzaran persones de Viladecans i que portin més d’1 any inscrites com a demandants d’ocupació a les llistes de l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG)

  • Tenir una formació mínima del graduat d’ESO o equivalent

  • Prioritàriament amb formació i/o experiència en l'àmbit comercial i/o atenció al client

  • Prioritàriament amb coneixements de llengua anglesa
Inscripció

Actualment s’està desenvolupant la tercera edició d’aquest programa, que es va iniciar al mes d’octubre del 2016. Per conèixer futures convocatòries podeu posar-vos en contacte amb el centre de promoció econòmica Can Calderon.

Centre de Promoció Econòmica Can Calderon

Carrer Andorra, 64
08840 Viladecans

Horari: 
De dilluns a divendres de 9 a 14 h, i dijous de 16 a 18:30
Telèfon: 
93 635 18 04
Comparteix
Opina