Zona blava i zona taronja

zona blava taronja azul regulada multa aparcamiento
zones d'estacionament regulat

Les zones d’aparcament regulat de Viladecans són espais de la via pública on es limita el temps màxim d’estacionament i que requereixen la compra d’un tiquet. Els dos tipus existents són:

  • Zona blava: permet aparcar-hi fins a un màxim d’1,5 hores.

  • Zona taronja: permet aparcar-hi fins a 4 hores.

Els tiquets per a aparcar-hi es poden adquirir als parquímetres, pagant amb monedes o targeta de crèdit, o bé a través de l’aplicació per a telèfons mòbils Easypark, on obtens un tiquet virtual.

Si tens algun dubte dirigeix-te a un agent de la zona regulada, que et facilitarà les coses i t’indicarà com posar el tiquet correctament. Als parquímetres trobaràs un telèfon de contacte (670 413 956).

La platja de la Murtra

L'aparcament que trobaràs en aquesta platja també està regulat a l'estiu. Consulta en aquest enllaç l'horari i el preu per estacionar-hi.

Preguntes freqüents

Si has posat tiquet però t’has passat del temps indicat pots haver rebut una proposta de sanció interposada pels agents; la pots anul·lar per un import de 4 €: adreça’t a un parquímetre i segueix les instruccions d’anul·lació, que aturaran el procediment administratiu.

Si no has posat cap tiquet i has rebut una multa aquesta no es pot anul·lar.

Les multes de la zona blava són fermes un cop les has rebut al teu domicili, gestionades per l’Oficina de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona; abans només són una proposta de sanció (vegeu pregunta anterior).

Quan la rebis podràs presentar-hi recurs com s’indica a les instruccions o pagar-la amb un 50 % de descompte. Si decideixes presentar-hi un recurs i és desestimat no tindràs opció al descompte.

A Viladecans tenim diversos aparcaments públics on pots estacionar. Els més destacats són:

  • Aparcament de l’estació de RENFE. Al costat de la mateixa estació. Gratuït.

  • Aparcament Vilamarina. Al subsòl del Centre Comercial Vilamarina. Gratuït.

  • Aparcament Pòdium. Al Centre Esportiu Pòdium. De pagament.

  • Aparcament La Montserratina. Al costat del CAP-2, l’Escola Oficial d’Idiomes i les oficines del DNI. De pagament.

  • Aparcament Torrent Ballester. Al costat del parc del Torrent Ballester i el Centre Esportiu i Cultural Atrium. De pagament.

  • Aparcament Hospital de Viladecans. Dins dels terrenys de l’Hospital de Sant Llorenç. Gratuït.

  • Aparcament de la Platja de la Murtra. Al front litoral de la ciutat. De pagament.

Si vols conèixer la ubicació i les característiques dels aparcaments, consulta aquest plànol.

La xarxa d’aparcaments municipal de Viladecans ofereix contractes temporals a partir d’una setmana. Demana més informació al Servei d’Atenció al Client de l’empresa municipal SPM Viladecans Qualitat.

Sí, l’aparcament de Ponent disposa de places per a vehicles de fins a 8 metres de llargada. Pots demanar informació al Servei d’Atenció al Client de l’empresa municipal SPM Viladecans Qualitat.

SPM Viladecans Qualitat

Atrium Viladecans

Av. de Josep Tarradellas, 17

08840 Viladecans

Telèfon: 
936 594 160
Comparteix
Opina