Sabors per descobrir

A la Fira de Sant Isidre hi trobareu un clar protagonista: el producte de l'horta local! Serà l'estrella de les tapes de l'espai gastronòmic Tasta Viladecans, de tallers i showcookings, i per descomptat del Mercat de pagès, que tornarà a posar al nostre abast el bo i millor del que s'extreu del camps de la ciutat amb un lot de productes per només 6 €

La Terrassa de la Fira

El Gremi d'Hostaleria ens apropa una nova proposta per sorprendre els paladars més exigents: La Terrassa de la Fira. A l'espai gastronòmic de la plaça de la Mediterrània diversos restaurants oferiran tapes amb els productes del Parc Agrari com a protagonistes. Per 15 euros es podran tastar tres tapes i una beguda i per 5 euros una tapa. I, també es podran consumir tapes i plats per separat.

Aquest espai funcionarà dissabte de 13 a 16 hores i de 19 a 23 hores i diumenges de 13 a 16 hores i de 19 a 22 hores. Pel matí hi haurà música d'ambient amb l'actuació de diversos DJ i al vespre nit s'han previst diverses actuacions musicals en directe.

Mentre funcioni la Fira també hi haurà servei de cafeteria disponible per prendre begudes o gelats.

Taller de cuina

Tallers i demostracions

Un altre clàssic que torna són els tallers i les demostracions de cuina. Els nens i nenes podran gaudir d'activitats, tallers i un espai de joc i també els adults tindran les seves pròpies activitats: diverses demostracions i tallers de cuina i tastos de cervesa i vins.

Els tallers, els showcookings i els tastos necessiten inscripció prèvia.

Comparteix
Opina