Molta Música!

Festa Major 2023

The Tyets i Diana Navarro

The Tyets, Diana Navarro i Seguridad Social

La música serà protagonista de moltes de les activitats que s’han organitzat per la Festa Major 2023! Com cada any hem previst actuacions de diversos estils perquè tothom pugui gaudir d’aquesta cita d’oci i cultura.

Els tres concerts en majúscules d’aquest any arribaran amb els ritmes dels mataronins The Tyets, que han exportat les sardanes arreu del món amb el seu hit ‘Coti x Coti’, amb la cantant malaguenya Diana Navarro coneguda per la seva aposta per fusionar estils com la cobla i el flamenc amb el pop i l’electrònica i Seguridad Social, una de les mítiques bandes del pop espanyol.

Cartell del Festival Ocellets

Talent femení

Enguany, la música que sonarà als jardins de Magdalena Modolell tindrà veu femenina en una aposta per visibilitzar el talent de dones que han actuat en altres festivals de renom com el Primavera Sound. Del 8 al 10 de setembre, amb l'Ocellets Festival podreu gaudir amb la música de Carlota Flâneur (pop), Ede (indie), Twin (electrònica), Marala (folk), Pau Vegas (pop alternatiu) i Travis Birds (cantautora). Acompanyant els espectacles, a més, hi haurà una exposició sobre les desigualtats de gènere en el món de la música, com una forma de seguir reivindicant el reconeixement del talent femení a la indústria.

Al final de cada nit, el colofó el posarà l’associació de música local Perifèrica amb una sessió de DJ!

Programació de l'Ocellets Festival
Cartell del Festival Amalgama

Concerts per a gent jove!

El parc de la Marina torna a ser l'escenari dels concerts del Festival Amalgama. Del 7 al 10 de setembre no et pots perdre aquesta proposta musical plena de sons frescos, innovadors i trencadors. Quatre nits per gaudir al ritme de la banda referent del moment amb The Tyets, l'esperit reinvindicatiu de Ketekalles, el talent local de Lobo Gris y Compañía amb la seva proposta de flamenc i rumba, les lletres sinceres i carregades de sentiments de Julieta i Julia Amor, els tributs a grans cantants com Tina Turner o Dona Summer de Les Que Faltaband o els sons reaggea i jamaicans de Koers.

La música s'allargarà cada dia fins a la matinada de la mà de diversos DJ!

Programació del Festival Amalgama
Seguridad Social

Seguridad Social i grups tribut

El parc del Torrent Ballester acollirà divendres 8 una de les mítiques bandes del pop espanyol, Seguridad Social. Ben segur que gaudiràs recordant cançons tan conegudes com Chiquilla!

També aquest escenari acollirà les actuacions de les bandes tribut Derivas, homenatge a Héroes del Silencio, i comptarà amb el grup de rock Misión Pájaro com a grup teloner. L'altre tribut serà Hola Raffaela, un homenatge a la gran diva italiana a càrrec de l'actriu i ballarina Vanessa Grillone.

Els DJ locals també deixaran la seva emprempta punxant dues nits!

Actuacions musicals al parc del Torrent Ballester
Orquestra Montecarlo

Que el ritme no pari!

Els escenaris musicals de Festa Major es completen amb la plaça d'Europa! Del 8 al 10 de setembre podreu gaudir amb els ritmes de l'Orquestra Montecarlo, els sons cubans d'Haváname i l'homenatge a Frank Sinatra a càrrec d'Agustí Burriel.

La música de la Festa Major també s'aproparà a les residències de gent gran i a l'Hospital de Viladecans, perquè tothom pugui gaudir de la música aquests dies!

Comparteix
Opina