Estrena't al Museu!

Festa Major 2023

09/09/2023 - 11/09/2023
10:00 h
Tipus esdeveniment:
Presentacions i inauguracions
Destinatari:
Tothom
audiovisual immersiu al museu de ca n'amat

Una proposta única

Els museus tendeixen cada vegada a oferir tota una experiència als visitants, i el renovat Museu de Viladecans, a l'antic mas de Ca n’Amat, n’és un bon exemple gràcies al suport de la tecnologia.

I és que l’equipament incorpora novetats engrescadores perquè el passat de Viladecans sigui més palpable que mai; d'una banda, amb un audiovisual immersiu que repassa tota la història local i, de l’altra, un recorregut interactiu sobre la vida al delta del Llobregat al segle XIX. Una època en la que no es fixa cap altre museu del territori, i que fa de la de Ca n'Amat una proposta única al Baix Llobregat.

personatges del nou museu

Una visita diferent cada vegada

Les persones que habitaven fa gairebé dos segles Ca n’Amat –un dels masos de terratinents dels camps agrícoles que omplien llavors Viladecans i que era n’és la seu del Museu– portaran al visitant pels espais de la casa, magníficament conservats. Cadascú podrà escollir amb quin personatge vol fer aquest viatge al passat, de manera autoguiada amb el mòbil personal o una tauleta que ofereix el propi Museu. Cada personatge explica diferents visions de la vida a l’època, amb l’ajut d’audiovisuals i de realitat augmentada. 

La proposta s’adapta a totes les edats i afavoreix diferents experiències en successives visites per convertir el Museu en un punt d’atracció tant local com comarcal.