Estand Municipal

Viatge a la Viladecans del 2030

Nena fent una de les activitats de l'Estand Institucional

Reserva el teu bitllet!

Tot a punt per fer el Viatge cap a la Viladecans del 2030! En aquesta Fira de Sant Isidre, el nostre estand municipal s'omple d'activitats per transmetre com serà aquesta aventura, amb els seus reptes, projectes i eixos estratègics basats en l'Estratègia 2030. Un viatge enfocat en assolir les dues missions de ciutat: l'abandonament escolar zero i ser una ciutat neutra en emissions.

Què més podràs descobrir a l'estand municipal? La Casa de les Abelles i com estem engegant el projecte Viu Verd per renaturalitzar la ciutat, que diposarà d'uns plafons que funcionaran a mode de laboratori per detectar com es percep la biodiversitat i també oferirà dos tallers de descoberta d'aus urbanes. Com sempre no hi podran faltar els tallers infantils!

El viatge de Viladecans fins al 2030, protagonista d’un estand ple d’activitats

Tallers infantils

Aquest any els nens i nenes podran gaudir de quatre tallers diferents, a l'estand municipal. Aquestes activitats necessiten inscripció prèvia, a la taquilla d'entrada, i es realitzen cada 30 minuts, dissabte 18 de 12.30 a 14 hores i de 16 a 20.30 hores i diumenge 19 de 10 a 14 hores i de 16 a 20.30 hores.

Si tens curiositat per com funciona la impressió 3D no et pots perdre aquest taller de la Fundació Ciutat de Viladecans. Et convidem a crear el teu propi estoig o targeter! Una bona proposta, oi?

Si t'agraden les plantes no et pots perdre aquesta activitat que t'ajudarà a tenir un balcó més verd. T'esperem per plantar la llavor cap al camí de la Viladecans 2030!

El nostre compromís per les abelles, pel que signifiquen pel medi ambient, és tan gran que li dediquem tota una casa i un projecte! Si t'agraden les manualitats no pots faltar a aquesta taller on aprendràs a fer una espelma amb cera d'abella.

A qui no li agraden els molinets que fa girar el vent! En vols un per a casa? Vine a l'estand municipal i t'ensenyarem com fer-lo a partir de materials reciclats.

Comparteix
Opina