El jovent de Viladecans celebra l'arribada de la nova app i el nou carnet

La nova eina pels i per les joves de Viladecans ja és aquí. El Centre per a Joves Can Xic ha presentat en societat, amb una petita festa, l'APP Jove i el Carnet Jove, amb els què els ciutadans i ciutadanes d'entre 14 i 35 anys podran accedir als descomptes i ofertes de fins a 18 establiments locals de comerç i oci.

La iniciativa respon a les intencions del Pla Local de Joventut 2015-18, on ja s'hi recollia la necessitat d'impulsar una app i un carnet que donés una nova empenta a la vida ciutadana del jovent de Viladecans. En paraules del Regidor d'Acció Comunitària Ricard Calle, l'objectiu tant de la nova app com del nou carnet “és que ens ajudi a dinamitzar una mica més l'oci juvenil” i a “facilitar la vida als joves”, alhora que "disposen d'una una eina que els permeti des de consultar l'agenda d'activitats per a joves, fins a reservar algun espai de Can Xic o inscriure's a qualsevol dels cursos que s'hi fan".

Per disposar del nou carnet, cal descarregar-se l'app Viladecans Jove des de les botigues d'Android i Apple, i per validar-lo només serà necessari adreçar-se a Can Xic amb el DNI. Després, per gaudir de les ofertes i descomptes, serà tan senzill com presentar-lo a qualsevol dels 18 establiments adherits. Aquests establiments són The Strad Club, Ozone Bowling, Gené Karting, Centre d'Activitats Rupi Creaciones, Secre'ts Vila, A Tope!!, Calçats d'Ara, Chebrolet, Mugendo, Farmazen. Òptica Ronda, Barooso Esports, Chez Sabine, Le Petit Paris, Llibreria Paquita, l'Atrium, l'Ateneu de les Arts i Podium.