Un diumenge de rams i de victòries pels equips locals

Resultats del cap de setmana

Repassem els resultats dels primers equips masculins i femenins dels clubs esportius de Viladecans.

BÀSQUET

• Lliga Femenina 2 nacional

Azulejos Moncayo Helios, 60 - Unilever Viladecans, 74. Bones notícies per l'equip femení després del partit que van perdre la setmana passada. Les viladecanenques van guanyar diumenge a Saragossa per 14 punts de diferència i amb una gran contundència davant l'últim classificat de la lliga. La cita, però, no va començar tranquil·la perquè van acabar el primer quart amb menys punts (20-12), però un gran segon període (10-25) les va permetre anar al descans amb avantatge. A partir del segon cicle, la dinàmica va ser parella i la trobada va estar força renyida fins al final, tot i que les catalanes van mantenir una distància de set punts que es va eixamplar a l'últim quart amb set punts més. Un resultat que les torna a col·locar en la cinquena posició en la classificació.

FUTBOL

• Lliga El·lit masculina

UD Viladecans, 2 - Palamós, 2. Els homes d'Alberto Triguero tenien una oportunitat d'or per allargar el bon moment després de la victòria anterior, però el Municipal no va servir de talismà pels del Baix Llobregat. L'equip de la Costa Brava, també en posicions de perill, va començar la cita marcant en el primer minut i deixant gelats els interessos locals. Aquest resultat es va mantenir durant vuitanta minuts, ja que cap dels dos va moure el marcador fins que Erik va empatar en el 83. Però aquí arribava el millor de la trama: El Palamós va avançar-se de nou al 88, mentre que un minut més tard, Víctor García es va vestir d'heroi per salvar un punt que els salva de l'última posició en la classificació.

• Preferent femenina

UD Viladecans, 1 - Sant Cugat Futbol Club, 1. Després de la derrota de la jornada anterior, les guerreres van empatar el partit disputat dissabte a casa davant el cinquè classificat i el tercer equip més anotador del campionat. El primer gol no va arribar fins poc després de l'inici de la segona part, de la jugadora viladecanenca Carla Fernández, però vuit minuts després va ser l'equip rival el que va empatar per deixar aquest resultat com a definitiu. Aquest resultat fa que les de casa perdin la posició guanyada fa dues jornades i baixen de nou a la setzena plaça.

• Segona Catalana masculina

Fundació Acadèmia F. L'Hospitalet A, 1- Sector Montserratina, 2. Bones notícies per l'equip masculí viladecanenc després de guanyar el partit disputat diumenge fora de casa amb un gol de diferència. El partit va estar força renyit a partir de la segona part, quan va arribar el primer gol del viladecanenc Roberto Chavez al minut 75, i poc abans del final del partit un segon gol al minut 89, del jugador Miguel Angel Alonso, al mateix minut que l'únic gol del rival. Així i tot, cinc jugadors locals es van emportar una targeta groga, però gràcies a aquesta victòria l'equip puja fins la tretzena posició en la classificació passant precisament a l'Hospitalet i ja comença a mirar les següents places perquè en tres jornades ja han guanyat els mateixos partits que en tota la primera volta.

• Segona Catalana femenina

Sector Montserratina, 2 - AE Prat, 0. Sense fer gaire soroll, tercera victòria consecutiva de les noies del Sector, que en els últims cinc partits han aconseguit deu punts de quinze possibles. Aquesta victòria, a més, és encara més dolça perquè van guanyar a les veïnes del Prat, que a més són veïnes també de classificació, ja que eren les perseguidores directes i amb aquest triomf ja marquen distància de dotze punts. La cita es va solucionar en els primers quinze minuts gràcies a dos gols molt matiners, de Sandra Montoya primer i de Lorena Ramírez després, per mirar poc a poc a la vuitena i setena posició.

• Quarta Catalana masculina

Athletic Viladecans, 14 - Almeda, 3. Golejada d'escàndol per aconseguir la cinquena victòria consecutiva, aquesta vegada a casa, per un equip que no vol deixar de lluitar fins l'últim minut amb els tres gegants que persegueix. El més interessant de tota la cita és que, abans del descans, l'equip ja guanyava per 8-0, un resultat que va seguir ampliant-se en el segon temps però amb tres gols visitants que no van destorbar, en cap moment, la calma dels de Viladecans

Rayo Viladecans, 1 - Sporting Gavà, 5. El Rayo no va poder allargar la ratxa després de la victòria anterior i va perdre davant els veïns de Gavà, que en la primera part ja havien solucionat la cita amb un 0-4 sense gairebé despentinar-se de quatre jugadors diferents. En la segona meitat va arribar la maneta i el gol de consolació, obra de Nicolas Montoya, només va servir per maquillar una mica el resultat. El Rayo continua antepenultim, amb onze punts.

Futbol sala

• Primera Catalana Masculina

Sant Esteve Sesrovires, - Athletic Torre-roja. Partit suspès amb 3-3 en el marcador.

RUGBI

• Primera catalana masculina

Cocodris RSV, 19 - RC Cornellà, 48. Derrota dels viladecanencs al partit disputat dissabte a casa contra l'equip veí per una gran diferència de 29 punts. El partit va estar força renyit des d'un principi amb un primer assaig al minut 15 del jugador Carlos Cardeñosa, i així es va mantenir fins que a partir del minut 50 l'equip rival va dominar el partit fins al final. Amb aquest resultat, l'equip local es manté en 11a posició en la classificació de la seva categoria.

• Segona catalana femenina

CR Alt Empordà, 0 - Cocodris RSV, 41. Triomf de l'equip femení dels Cocodrils al partit disputat dissabte fora de casa, en el qual les viladecanenques van dominar el camp des del minut 23 de joc quan van anotar el primer assaig de la jugadora Inés Salvi. Amb aquest magnífic resultat, les locals pugen una posició i se situen en cinquena posició en la seva categoria.