Nova edició del programa de capacitació empresarial Start Up Training

Gratuït, novembre i desembre, horari de matí

Aquesta setmana acaba el període d'inscripció de la 7a edició del Start Up Training. 

Innobaix i Eada convoquen una nova edició del programa de capacitació Start Up Training. Es tracta d’una oportunitat única de formació empresarial per a empreses que volen incrementar el seu potencial. El programa és gratuït i està obert a emprenedors i pimes.

Un dels consells que es donen a les escoles de negocis és parar-se, de tant en tant, a repensar l’empresa, els seus objectius i la manera com es treballa. No tothom té ocasió de fer aquesta aturada, i encara menys amb la motivació extra de comptar amb mentors especialitzats. Això és el que ofereix el programa Start Up Training, que organitza Innobaix amb el suport de l’escola de negocis Eada. Aquesta tardor el programa arriba a la setena edició.

L’Start Up Training està dissenyat per donar resposta a emprenedors i petits empresaris que estiguin buscant la manera de renovar-se o de créixer. A través de diferents sessions formatives, en grup i individuals, els participants tenen l’oportunitat de descobrir noves maneres d’enfocar el dia a dia. 

El programa aborda aspectes com el màrqueting analític i estratègic, el lideratge per aconseguir un equip consistent o l’anàlisi d’idees per convertir-les en oportunitats. A més, hi ha dues sessions de tutoria individual on cada participant pot treballar amb més profunditat el seu propi projecte.

En total són 24 hores lectives, repartides en 8 sessions, més les tutories, de 2 hores. A més, al final del programa es fa una sessió de presentació del projecte, que es prepara de manera específica.

Dates:

16, 18, 23, 24 i 30 d’octubre 2017.

8, 9, 13, 15, 20 i 21 de novembre 2017.

En horaris de matí.

Més informació:

Les persones interessades a participar-hi han d’omplenar la sol·licitud i enviar-la a [email protected]. Data límit d’inscripció: 6 d’octubre 2017 o fins que s’esgotin les places.

Més informació:
Les persones interessades a participar-hi han d’omplenar la sol·licitud i enviar-la a [email protected]. Data límit d’inscripció: 6 d’octubre 2017 o fins que s’esgotin les places.

Sol·licitud de participació Start Up Training 7a edició

 

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris