Canvis en el cartipàs municipal

L'alcalde Carles Ruiz ha modificat el cartipàs municipal per reorganitzar les delegacions generals i específiques dels regidors del govern després de la renúncia del regidor Joaquín Guerrero. Les modificacions afecten tant el nomenament de tinents d'alcalde com les seves competències delegades. El principal canvi es dóna en l'Àrea d'Espai Públic, dins l'Àmbit de Serveis a la Ciutadania, que ara estarà dirigida per Jordi Mazón, qui ha estat designat 7è tinent d'alcalde. Mazón ja portava, dins d'aquesta mateixa àrea, les qüestions relacionades amb la mobilitat de la ciutat. 

Jordi Mazón és doctor en física i màster en climatologia aplicada. Participa en diferents grups de recerca en l'àmbit de la física de l'atmosfera i col·labora amb la Càtedra Unesco en Sostenibilitat de la Universitat Politècnica de Catalunya. És autor d'una dotzena de llibres de divulgació científica. És professor d'universitat i de secundària. 

Jordi Mazón serà el nou tinent d'alcalde d'Espai Públic, mentre que Ricard Calle serà regidor del Districte III i Joventut.

El regidor Ricard Calle, que ara és 6è tinent d'alcalde, ha assumit les competències de Joventut i del Districte III, que se sumen a les d'Esports que tenia des de l'inici d'aquest mandat. Ricard Calle és esportista d'elit. Va ser campió d'Espanya de triatlon de llarga distància el 2013. És professor de primària del Departament d'Ensenyament de la Generalitat. 

El tercer canvi es produeix dins l'Àmbit de Presidència, en què Gisela Navarro ha estat designada tinenta d'alcalde, amb les competències de Participació ciutadana, comunicació i transparència municipal, entre d'altres. Gisela Navarro és llicenciada en Belles Arts (UB) i té els postgraus de Direcció Documental (ESCAC) i il·lustració creativa (EINA). Professionalment, és docent de secundària (Departament d'Ensenyament de la Generalitat). 

En relació als tinents d'alcalde, el cartipàs queda així: 1a tinenta d'alcalde, Verónica Arasil; 2n tinent d'alcalde, José Luis Atienza; 3r tinent d'alcalde, Pere Gutiérrez; 4a tinenta d'alcalde, Elena Alarcón; 5a tinenta d'alcalde, Gisela Navarro; 6è tinent d'alcalde, Ricard Calle, i 7è tinent d'alcalde, Jordi Mazón. 

El nomenament de la nova regidora, Gracia Sancho (PSC), es produirà en el ple municipal. Sancho ja va ser regidora durant l'anterior mandat, del 2011 al 2015.