Receptes singulars per celebrar un Nadal local

Si ja t'alimentes amb consciència, tot parant atenció als productes que compres i com els elabores, els menjars nadalencs no han de suposar cap problema! Comprant producte de proximitat fomentes l'economia local, tot consumint el que productores i productores dels nostres voltants produeixen.

A més, també ajudes al planeta i és que, encara que no t'ho sembli, estàs evitant el transport de grans distàncies i la seva contaminació.

Aquí et proposem dues opcions de menú: les proporcions donades són per a racions de 4 a 6 persones.

Viu en directe l'elaboració de les receptes de la mà de la xef Cristina Roig (professora de cuina i assessora del Parc Agrari del Baix Llobregat) amb els Showcookings que trobaràs en el peu de pàgina. En cadascuna d’aquestes sessions es faran i s’explicaran dos dels plats del menú de Nadal de Viladecans!

Col·laboradors

Aquests tallers són possibles gràcies a la col·laboració... 

Comparteix
Opina