ACTIVITAT DE NADAL PER A LA GENT GRAN

Nivell educatiu

P3, P4, P5
P3
P4
P5
Cicle inicial de primària
1r de primària
2n de primària
Cicle mitjà de primària
3r de primària
4t de primària
Cicle superior de primària
5è de primària
6è de primària

Descripció

El curs 2020 – 2021 es va iniciar una activitat nadalenca la qual ens feia apropar infants i gent gran de Viladecans, l’enviament de postals, cartes, dibuixos o treballs manuals de Nadal. L’any 2020 a causa de la pandèmia de la COVID-19, va ser difícil per a totes i tots, però sobretot per a les persones grans que estan en una residència. És per això que es va iniciar aquesta activitat per tal que els infants prenguessin consciència de la realitat de la gent gran a les residències.

Les escoles de primària de Viladecans que vulguin participar, poden escollir els cursos i el nombre d’alumnat que hi participa i han d’elaborar una manualitat amb un missatge esperançador i en relació a la festivitat del Nadal. Les manualitats que facin les farem arribar a les residències. I també es valora molt positivament que la gent gran els hi enviï un missatge als infants.

A Viladecans hi ha cinc residències: El Centre sociosanitari Federica Montseny, la Llar d’avis Talaia Blanca, la Residència Tres Magnòlies, la Residència Alba-Rosa i la Residència Del Carmen.

Objectius

  • Conscienciar als infants de la comunitat de la gent gran
  • Fer als infants partícips d’una activitat de Nadal
  • Millorar la col·laboració de tota la comunitat educativa

Dates de l'activitat

Desembre de 2023

Destinataris

Residències de gent gran de Viladecans

Lloc / Centres

Centres Educatius d'infantil i primària de Viladecans

Indicadors d'avaluació

• Nombre de centres i alumnes participants. • Centres que hi participen per primera vegada. • Implicació de l’alumnat en l’activitat

Objectius del Pla de Millora de l'Èxit Educatiu relacionat amb l'activitat

Assolir nivells educatius satisfactoris amb la millora substancial de les actuals taxes d´èxit escolar i d´aprofitament de les oportunitats de desenvolupament personal i social, dins i fora del sistema escolar:
No
Treballar per assegurar i ampliar les oportunitats educatives, sense discriminacions, dins i fora del sistema escolar (equitat) i al llarg de la vida:
No
Treballar per un canvi de paradigma educatiu, de model establert, i substituir-lo per un en què la innovació sigui la norma per incrementar la seva adaptació a l´entorn i a la seva complexitat:
No
Millorar la cohesió social, avançant en l´escolarització equilibrada amb la col·laboració de tota la comunitat educativa:

A càrrec de

Dept. d'Educació de l'Ajuntament: Nina Sentís (93 635 18 02 / [email protected])

Organitzador

Dept. d'Educació de l'Ajuntament: Nina Sentís (93 635 18 02 / [email protected])

Inscripció

Per realitzar la inscripció cal iniciar sessió.