BusUp, autobusos compartits sota demanda per als polígons de Viladecans

A partir del proper 1 de març començarà a funcionar en els polígons industrials de la zona del Delta un nou servei d'autobusos compartits sota demanda. Bus Up és una plataforma tecnològica que permetrà definir rutes òptimes per poder anar a la feina. Aquest projecte compta amb el suport de l'AMB, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, i ha estat premiat per la Comissió Europea pel seu caràcter innovador.

Les empreses que vulguin promocionar aquest servei també poden inscriure's a la plataforma. De fet, la presentació d'aquesta prova pilot ha buscat captar en primer lloc la seva atenció per facilitar que el projecte arribi als seus treballadors.

Optar per anar a la feina en transport públic suposa reduïr el cost quatre vegades respecte el vehicle privat. Els treballadors que vulguin registrar-se en aquest nou servei hauran de fer-ho a partir del febrer en la pàgina web del projecte. Les rutes es definiran en funció de la demanda i s'avisarà als usuaris de la disponibilitat de rutes que satisfacin les seves necessitats

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris