Vacunació

Les vacunes prevenen malalties importants que afecten la població, sobretot els infants i adolescents. S’han de posar totes les vacunes obligatòries, valorar les recomanades i no deixar-ne cap d’incompleta per poder estar immunitzats correctament. Consulta el pediatre o el metge de capçalera per saber-ne les dosis.

I si marxes a l’estranger?

Has de tenir en compte que si viatges a determinats països de l’Àfrica, l’Àsia i Amèrica Central o del Sud cal prendre mesures preventives especials. La informació sobre les vacunes, quimioprofilaxi i altres mesures preventives necessàries per a cada país la podràs trobar als centres de vacunació internacionals i de consell als viatgers. Aquest servei de visita, consell i vacunació al viatger té uns costos, que pots consultar al centre corresponent.

Per saber-ne més informació, pots trucar al telèfon de Sanitat Respon (902 111 444), on t’orientaran sobre els riscos per als viatgers i t’informaran de quin és el centre de vacunació internacional i de consell als viatgers més proper.

Comparteix
Opina