Viladecans solidària!

viladecans solidaria ajuda recollida aliments producte higiene
fem suport a qui el necessita

Viladecans Solidària! és una iniciativa amb la qual les entitats de la ciutat i l’Ajuntament apostem per sumar esforços en la mateixa direcció per ajudar persones amb dificultats. Va néixer al 2008 amb projectes de cooperació internacional i, des del 2013, es va centrar a donar suport al Punt Solidari de Viladecans, que ofereix productes de primera necessitat a la gent de la ciutat amb menys recursos i és gestionat per Creu Roja Viladecans.

Viladecans Solidària! organitza nombroses activitats durant tot l’any, a través de desenes d’entitats, comerços i empreses locals, per a recollir fons econòmics i productes d’alimentació i higiene bàsica. Des de l’Ajuntament els donem suport logístic i comunicatiu. Així, cada any, milers de persones són solidàries a Viladecans amb aquelles persones i famílies conciutadanes que tenen menys recursos econòmics.

De cara a les dates nadalenques, a més de promoure la donació d’aliments típics de Nadal perquè totes les famílies visquin amb dignitat aquestes dates assenyalades, també es treballa en la recollida de joguines noves i es fomenta la venda de vals per a la compra de joguines perquè a Viladecans no hi hagi cap infant sense la joguina que ha demanat als Reis.

Punt Solidari – Creu Roja de Viladecans

Carrer de Carles Altés, 11-13
08840 Viladecans

Horari: 
De dilluns a dijous de 9.15 a 14.15 h i de 15.30 a 18.30 h
Telèfon: 
936 373 901
Comparteix
Opina