Neteja viària

neteja espai public carrer viladecans
Una Viladecans més neta

Per a poder gaudir d’una Viladecans més neta necessitem la implicació de tots! Nosaltres hem millorat el servei de neteja de la ciutat per fer-lo més eficaç, però també cal la teva col·laboració. Aquí coneixeràs les millores que s’han fet al servei.

Els vehicles estan impulsats per gas natural comprimit que garanteix menys emissions contaminants al medi ambient i que siguin més silenciosos

Disposem de vehicles elèctrics per a actuar en les zones de vianants: d’aquesta forma fem menys soroll i no produïm emissions

Les noves màquines escombradores utilitzen més aigua (no potable) per a deixar els carrers i les places més nets

Les bosses d’escombraries no es poden deixar a les papereres: el seu lloc correcte són els contenidors

A més, hi ha molts més serveis complementaris:

  • Un servei específic s’encarrega de netejar places, solars i embornals i de treure’n les taques.

  • Un equip de desbordaments retira el que hi ha al voltant dels contenidors per facilitar-ne el buidatge amb els camions. Els contenidors es netegen periòdicament per mantenir-los en bones condicions.

  • Dos serveis especials recullen els mobles vells i la poda.

  • A les tardes i els caps de setmana hi ha els equips de repàs que continuen la feina.

A l'estiu, encara més neta

Per tenir una Viladecans encara més neta, durant els mesos d'estiu posem en marxa el servei de neteja diària amb aigua a pressió, una acció complementària al servei diari habitual que neteja amb més profunditat les voreres.

Es desenvolupa de nit per evitar afectar a la circulació de persones i vehicles. S'utilitza maquinària insonoritzada per no generar més soroll que el de l'aigua llençada per fer la neteja.

Es realitza 6 dies a la setmana, completant un recorregut per la ciutat cada 3 setmanes, excepte als carrers on l'ús de vianants és molt baix.

Tres treballadors s'encarreguen d'aquesta tasca: un condueix la cuba, un altre dirigeix la manguera i un tercer recull els residus grans perquè no caiguin al clavegueram.

Viladecans Informació

Plaça d’Europa, 7
08840 Viladecans

Horari: 
De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts i dijous de 16.30 a 18.30 h (excepte juliol, agost i setembre)
Telèfon: 
936 351 900
Comparteix
Opina