Fira de Sant Isidre

Viladecans us permet gaudir de nombroses propostes al llarg de l’any. Una d’aquestes és la Fira de Sant Isidre, que se celebra al voltant del 15 de maig i es fa coincidir, sempre que es pot, amb la diada del patró de la pagesia.
Per a molts dels seus visitants és també la festa de la primavera, una oportunitat per a sortir a passejar amb la família i gaudir del bon temps. A més, durant els dies de celebració es programen un munt d’activitats familiars que conviden a participar-hi: l’exposició dels millors productes de l’horta, el mercat de pagès, els tallers i tastos a l’aula gastronòmica, la fira comercial i la mostra d’entitats.

La primera edició es va celebrar l’any 1970

Una fira on conflueixen la tradició agrícola amb els nous sectors econòmics emergents

cartell 47 fira sant isidre 2017 viladecans
47a Fira de Sant Isidre: 13 i 14 de maig del 2017

Estrenem ubicació de la Fira Comercial 

La Fira de Sant Isidre arriba carregada de novetats. Una de les més importants és el canvi d’ubicació. La Fira Comercial s’instal·larà a l’avinguda de la Marina, a l’altura del Cúbic, sobre sòl urbanitzat, oferint un accés còmode i proper al ciutadà. 

Espai d'activitats a la Fira Comercial

Durant la Fira, es realitzaran activitats de dinamització per promoure la participació dels visitants i el coneixement dels nostres comerços. Tot el comerç local que hi participi té la possibilitat de promocionar el seu negoci realitzant una activitat. 

Nit de Fira

Dissabte 13 de maig, la Fira Comercial allarga el seu horari fins a les 24 hores. A la plaça de la Mediterrània a més gaudirem de l’espai de restauració amb productes locals,d’ una desfilada de moda i de l’ambient més festiu de la Fira. Els comerços estaran oberts per promocionar i vendre els seus productes i serveis. 

Promoció del producte local, activitat agrària i grastronomia 

Un dels objectius de la propera edició és posicionar el producte de proximitat, l’activitat agrària i la gastronomia local com l’element distintiu i eix principal de la Fira Sant Isidre. El “retorn a l’origen” aporta autenticitat, valor i atractiu turístic. La modificació de l’emplaçament de la Fira Comercial i la nova centralitat al voltant del Cúbic fan que aquest indret ofereixi al visitant una experiència complerta i vinculada al producte de proximitat: la visita a les paneres, la compra de producte al pagès i la degustació de plats cuinats amb productes locals. 

Comparteix
Opina