Fira de Sant Isidre

Viladecans us permet gaudir de nombroses propostes al llarg de l’any. Una d’aquestes és la Fira de Sant Isidre, que se celebra al voltant del 15 de maig i es fa coincidir, sempre que es pot, amb la diada del patró de la pagesia.
Per a molts dels seus visitants és també la festa de la primavera, una oportunitat per a sortir a passejar amb la família i gaudir del bon temps. A més, durant els dies de celebració es programen un munt d’activitats familiars que conviden a participar-hi: l’exposició dels millors productes de l’horta, el mercat de pagès, els tallers i tastos a l’aula gastronòmica, la fira comercial i la mostra d’entitats.

La primera edició es va celebrar l’any 1970

Una fira on conflueixen la tradició agrícola amb els nous sectors econòmics emergents

48a Fira de Sant Isidre: 12 i 13 de maig del 2018

Un cartell amb accent local 

Per cinqué any, els alumnes del batxillerat artístic de l'Institut Josep Mestres i Busquets són els encarregats de fer els dissenys del concurs de cartells de la Fira de Sant Isidre i la Mostra d'Entitats. A partir de les propostes presentades, un jurat format per persones de la Cooperativa Agrícola, el Gremi d'Hosteleria, la Xarxa Comercial, entitats de la ciutat i el propi Ajuntament decideixen quina d'elles s'ajusta millor a l'encàrrec. La guanyadora d'aquesta edició ha estat Lorena López i el seu cartell ha combinat el tomàquet i la carbassa, elements centrals de la Fira de Sant Isidre, amb la gent, un pilar de la Mostra d'Entitats.

Espai d'activitats a la Fira Comercial

Durant la Fira, es realitzaran activitats de dinamització per promoure la participació dels visitants i el coneixement dels nostres comerços. Tot el comerç local que hi participi té la possibilitat de promocionar el seu negoci realitzant una activitat. 

Promoció del producte local, activitat agrària i grastronomia 

Un dels objectius de la propera edició és posicionar el producte de proximitat, l’activitat agrària i la gastronomia local com l’element distintiu i eix principal de la Fira Sant Isidre. El “retorn a l’origen” aporta autenticitat, valor i atractiu turístic. Així, el visitant a la Fira de Sant Isidre pot gaudir d'una experiència complerta i vinculada al producte de proximitat: la visita a les paneres, la compra de producte al pagès i la degustació de plats cuinats amb productes locals. 

Comparteix
Opina