Zones d’activitat econòmica

Viladecans disposa de tres grans zones d’activitat econòmica que posem a la teva disposició per tal que decideixis ubicar-hi la teva empresa: el Parc de Negocis (que inclou el Viladecans Business Park, el polígon Ca n’Alemany, Can Calderon comercial, Can Calderon industrial i el Centre Comercial Vilamarina), el Parc del Delta (on trobaràs el Centre de Recerca i d’Empreses Agròpolis i el Parc Agrari) i el Polígon del Centre.

business park parc negocis parque negocios viladecans unilever sealed air oficinas vacias alquiler terrenos empresa negocio
Viladecans Business Park

El Viladecans Business Park és un complex d'oficines que ha contruït una de les seves quatre fases. Compta amb una gran diversitat de serveis i un excepcional entorn que et permetrà treballar-hi en les millors condicions possibles. Disposa de 35.000 m2 destinats a oficines, 532 places d’aparcament i 10.000 m2 de jardins. Es troba a només un minut del centre de convencions Cúbic, amb capacitat per a 3.000 persones.

ca n'alemany parcel·les lliures parcelas libres viladecans grandes espacios industriales outlet
Ca n’Alemany

Per la seva ubicació i la seva superfície, el sector de Ca n’Alemany està destinat a ser una de les zones d’activitat econòmica més importants de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Es troba entre la C-32, la via del tren i el municipi de Gavà. Disposa de més de 400.000 m2 de sòl on ja es troben instal·lades grans multinacionals i infraestructures comercials.

can calderon industrail viladecans
Can Calderon industrial

El polígon de Can Calderon ocupa 217.000 m2 de superfície industrial i es troba entre els municipis de Sant Boi de Llobregat i Viladecans. Es va desenvolupar durant els anys 90, i compta amb un alt nivell d’urbanització i de mobilitat, amb moltes facilitats per a aparcar-hi. Actualment hi tenen la seva ubicació 37 empreses que donen feina a 650 persones. En aquest sector trobaràs el centre de serveis a l’empresa de Viladecans.

Can Calderon comercial

La zona de Can Calderon disposa d’una oferta complementària a l’activitat empresarial, formada per dos hotels de categoria mitjana gestionats per una important cadena hotelera i que ofereixen 200 habitacions. El sector compta també amb un restaurant de categoria mitjana-alta i un establiment de menjar ràpid, entre altres serveis. En aquesta zona es troba ubicat el centre de promoció econòmica de la ciutat.

centre comercial vilamarina viladecans outlet
Centre Comercial Vilamarina

Es tracta d’un centre amb una superfície comercial de més de 31.000 m2 i molt ben comunicat, al qual es pot accedir amb transport públic o amb vehicle privat. Es distribueix en quatre plantes, dues destinades a comerços i dues més soterrades on es troben els aparcaments. Actualment compta amb un total de 92 locals on tenen ubicat el seu negoci tot tipus d’establiments. Pel seu disseny, es considera un espai minimalista i és lluminós, amb amplis passadissos i diverses zones de descans.

agropolis viladecans
Centre de Recerca i d’Empreses Agròpolis

L’Agròpolis és un espai de 10 ha que la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) té ubicat a Viladecans per a gestionar i donar suport a la innovació agrotecnològica. La intenció és especialitzar-se en la recerca i la innovació en els àmbits de l’enginyeria agroalimentària, biotecnològica i del paisatge i del medi ambient. Actualment presta servei a grups d’investigació de la mateixa universitat, però també a empreses privades i altres institucions.

parc agrari pagesos viladecans
Parc Agrari

El Parc Agrari està situat a l’entorn de la vall Baixa i el delta del Llobregat i el seu territori pertany a un total de 13 municipis. És un àmbit d’activitat agroeconòmica gestionat per un consorci i amb més de 3.300 ha, de les quals 580 pertanyen a Viladecans. En aquest espai es treballa per fomentar una producció agrària respectuosa amb el medi ambient.

POligon Centre Viladecans outlet proximitat proximidad centro comercial industrial
Polígon del Centre

Va ser el primer polígon industrial del municipi i va néixer als anys 60 amb la implantació de l’empresa Roca. Actualment compta amb 708.000 m2 de sòl industrial i constitueix el 40 % de la superfície destinada a activitat econòmica de Viladecans. Amb el pas dels anys, ha calgut iniciar un procés de redisseny i transformació. Actualment s’hi troben ubicades unes 180 empreses, aproximadament, que donen feina a més de 2.265 treballadors.

Vols saber més sobre les nostres zones d’activitat econòmica? Consulta el web de Viladecans&Co
Comparteix
Opina