Centres educatius

Viladecans és una ciutat que disposa d’una àmplia xarxa d’equipaments educatius, un gran ventall d’escoles, instituts i centres públics, concertats o privats que garanteixen l’èxit en el teu camí educatiu o el dels teus fills i filles.

Per als primers passos, hi ha les 4 escoles bressol municipals i 7 llars d’infants privades. Els nens i nenes viladecanencs poden escolaritzar-se en alguna de les 11 escoles públiques o algun dels 5 col·legis concertats que imparteixen el segon cicle d’educació infantil i la primària, i poden continuar els seus estudis de secundària als 5 instituts públics o als 4 col·legis concertats que ofereixen aquest nivell.

Si vols seguir estudis postobligatoris, com els cicles formatius o el batxillerat, pots fer-ho en 4 centres públics i 2 de concertats. També hi ha els Programes de Formació i Inserció (PFI), que s’imparteixen en un institut, un centre privat o a Can Calderon.

Per continuar la teva formació al llarg de tota la vida pots fer-ho al Centre de Formació d’Adults Edelia Hernández o l’Escola Oficial d’idiomes de Viladecans.

Comparteix
Opina