Què són i com funcionen

Jocs esportius escolars viladecans valors joc net juga verd play
fer esport, aprendre valors

Els infants i joves de Viladecans tenen l’oportunitat d’iniciar-se en el món esportiu a través dels Jocs Escolars, una iniciativa educativa que inclou les vessants lúdica i competitiva i en la qual participen els equips esportius d’escoles, instituts, associacions i clubs. Durant el curs escolar se celebren les competicions locals i comarcals d’una vintena de disciplines esportives diferents.

Al municipi, hi ha més d’una vintena de centres educatius i entitats esportives que participen en els Jocs Escolars, els quals fomenten l’activitat física alhora que potencien l’educació en valors com l’esforç, la feina en equip i el joc net. Les competicions estan promogudes pels ajuntaments dels municipis que hi participen i pel Consell Esportiu del Baix Llobregat.

El Consell va posar en marxa en el curs 2013-14 el model de competició «Juga Verd Play», amb una clara finalitat d’educació en valors perquè, a més del resultat, potencia les bones actituds dels participants i del públic. S’aplica en esports d’equip: futbol 7, futbol sala, handbol, basquetbol i voleibol.

Comparteix
Opina