L'escola Pau Casals cuida la seva oïda
Treballa per reduir el soroll a l'escola

Fa uns dies, el comitè mediambiental de l'escola Pau Casals va fer la seva última sessió d'aquest curs on els representants dels diferents cursos de l'escola van mostrar el treball que han desenvolupat sobre contaminació acústica.

L'escola Pau Casals ja fa temps que forma part del grup d'escoles verdes i enguany ha dedicat els seus esforços a treballar per conscienciar els alumnes dels efectes nocius de la contaminació acústica per a les persones, i proposar mesures per disminuir el soroll a l'escola.

Durant aquest any, han treballat amb sonòmetres per elaborar estadístiques sobre els nivells de soroll en diverses parts de l'escola i a diferents hores del dia per adonar-se dels moments on el soroll supera el llindar acceptable per a les persones.

El curs vinent, l'escola ha presentat un projecte anomenat «L'orella d'en Pau Casals» on es proposen mesures a implementar a l'escola i reduir els nivells de soroll. Entre les bones pràctiques que han recopilat d'altres escoles, destaquen gestos tan senzills com reciclar pilotes de tenis per posar-les a les potes de cadires i taules per evitar el soroll quan s'arrosseguen per a fer racons o altres activitats a l'aula.

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris