Garrote torna d'Ostende amb tres medalles més pensant en els JJOO

Or, plata i bronze a Bèlgica

Cada vegada que Sergio Garrote competeix a Ostende, el ciclista viladecanenc s'emporta un bon grapat de medalles i bons resultats com a souvenirs de Bèlgica. El "handbiker" català va tancar la seva participació a la Copa del Món d'Ostende amb tres metalls: Un or en línia, una plata en crono i un bronze per equips amb la selecció espanyola.

La primera medalla va ser la de plata, el 2 de maig, amb un Sergio combatent amb totes les forces per aconseguir la segona posició davant l'italià Lucca Mazzone, al qual li va treure un segon. El seu màxim rival, el francès Florian Jounanny, va ser el guanyador amb disset segons d'avantatge. L'or es va fer esperar el 4 de maig, quan el català va consumar la revenja al seu arxienemic amb la prova de línia, on el de Viladecans va pujar al màxim esglaó del podi guanyant a Jounanny i Mazzone, que va acabar segon. En la cloenda, el combinat format per Sergio Garrote (H2), Luis Miguel García-Marquina (H3) i David Mouriz (H3) van batre als italians per sumar un bronze al palmarès.

En aquesta participació de 2024, el combinat nacional va emportar-se deu medalles de Bèlgica, tres d'elles aconseguides en grup o en individual pel mateix Garrote. Ara, la pròxima cita serà la Copa del Món de Mariago, a Itàlia, abans d'encarar la recta final cap als Jocs Olímpics de París 2024.