Plans d’ocupació municipals

plans ocupacio ajuntament viladecans lloc feina temporal aturat aturada desempleados empleo
Oportunitat per al retorn al mercat de treball

Els plans d’ocupació són programes que posem en marxa des de l’Ajuntament per promoure la contractació temporal de persones que esteu en situació d’atur. A més d’obtenir uns ingressos per la vostra dedicació, us oferim la possibilitat de seguir desenvolupant les vostres competències professionals i ampliar els vostres coneixements, amb l’objectiu de millorar el currículum per afavorir la vostra inserció laboral en el mercat de treball més endavant.

L’esforç que fa la ciutat donant-vos aquesta oportunitat vosaltres el retorneu amb la vostra feina, que repercuteix en accions en benefici de la ciutat a través de tasques administratives, serveis comunitaris o la millora d’equipaments i de l’espai públic.

La selecció es realitza a través de convocatòries públiques periòdiques, subvencionades per diferents administracions. Pots consultar la informació sobre els diversos processos selectius a través de la seu electrònica del web municipal.

Consulta els darrers plans d’ocupació convocats

Actualment no hi ha cap convocatòria oberta

Enguany encara no s’ha tancat cap convocatòria

Treball als Barris  

Programa de contractacions relacionat amb els Plans de Millora de Barris impulsats per la Generalitat de Catalunya amb el suport de l'Ajuntament. Els participants han de ser, preferentment, dels barris incorporats als plans de barri de Montserratina i de Ponent.

Durant sis mesos es van formalitzar 38 contractacions de perfils diversos: oficial de paleta i jardineria, oficial de fusteria, peó de manteniment i auxiliar de tasques administratives.

Pla de Suport a les Polítiques Socials Municipals

Programa de contractacions subvencionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Els participants poden ser de qualsevol barri de Viladecans.

Durant l’any 2016 es van formalitzar 17 contractacions d’entre sis i dotze mesos, de perfils diversos: oficial de paleta i jardineria, oficial de fusteria, peó de manteniment, oficial d'electricitat, auxiliar de tasques administratives, tècnic d'emprenedoria i tècnic de formació i ocupació.

 

Pla de Xoc Municipal

Programa de contractacions finançat amb recursos propis dins del Pla de Xoc per l’Ocupació. 

Durant l’any 2016 es van formalitzar 32 contractacions de sis mesos i de perfils diversos: oficial de paleta i jardineria, oficial de fusteria, peó de manteniment, auxiliar de tasques administratives, conserge i tècnic de formació i ocupació.

 

Programa complementari de foment de l’ocupació i suport a la integració social

Programa de contractacions finançat per la Diputació de Barcelona 

Durant l’any 2016 es van formalitzar 32 contractacions de sis mesos i de perfils diversos: oficial tècnic d'ocupació, oficial de jardineria, oficial de paleta, oficial d’electricitat, oficial de pintura, educador/a social, treballador/a social, auxiliar de tasques administratives, auxiliar d’informació i tècnic especialista en energies.

 

Garantia  Juvenil

L’Ajuntament ofereix un contracte de sis mesos a  joves de Viladecans menors de 30 anys amb formació universitària, cicles de grau superior o certificats de professionalitat. Aquest programa compta amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Durant l’any 2016 es van formalitzar 7 contractacions.

Comparteix
Opina