Celebraciò del Simposi “ Cap a un model circular en el printing”

24 novembre, 9:30 a 14’30 h, a Can Calderon

El compromís amb la sostenibilitat forma part de l'estratègia empresarial de Embatex Iberia S.L. i, des de la seva pàgina web d'e-commerce, ho explicita: "Printer Phoenix es compromet a reparar, reutilitzar i fomentar el reciclatge",

Els seus productes estan adaptats a la tendència industrial més innovadora: l'economia circular, que tracta de combatre la cèlebre equació "comprar, usar, llençar" per una altra que podria resumir-se com "utilitza, recicla i reutilitza", fonamental per aconseguir que el valor dels productes, materials i recursos es mantingui en l'economia el màxim temps possible i alhora es redueixin al mínim la generació de residus. Es tracta d'anar cap a una economia basada en el principi de "tancar el cicle de vida" dels productes, serveis residus, materials i energies.

Europa està per la labor d'impulsar aquest tipus d'economia respectuosa amb el medi ambient, capaç d'incrementar els beneficis econòmics de les empreses i generadora de llocs de treball. El Parlament Europeu té plans encaminats a que els aparells avariats siguin fàcilment reparats, acabant així amb l'obsolescència programada, aquesta pràctica segons la qual la vida útil dels electrodomèstics i aparells electrònics està prèviament determinada pel fabricant.

Printer Phoenix, fidel a aquesta filosofia, "revifa la impressora del client" amb els seus productes remanufacturats: fusors i dispositius en aplicacions MPS., amb 6 mesos de garantia i múltiples beneficis, tot això dirigit a allargar la vida del parc d'impressores multimarca del client amb el servei EMPS (Eco managed Printing Service), de manera que elimina la necessitat d'adquirir maquinària nova.

Per difondre aquesta nova manera de fer en la gestió de parcs d'impressores i debatre sobre la reducció d'impactes econòmics i ecològics en aquest sector, Embatex Iberia SL,  l'Agència de Residus de Catalunya i l'Ajuntament de Viladecans, dins de la Setmana Europea de prevenció de residus, organitzen un Simposi el lema del qual ja és prou explícit: "Cap a un model circular al printing".

Entre els participants, l'empresa EIG (Eco Intelligent Growth), l'empresa NubePrint i l'empresa organitzadora, Embatex SL.

Fes clic per conèixer el programa i per inscriure's en el Simposi.
Ens veiem el dia 24 a Can Calderon!

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris