Ciencia en Acción premia 3 experiències de Viladecans!

Aquest cap de setmana ha sigut intens i, sobretot, molt científic. Com us vam estar enunciant,el concurs de divulgació científica, Ciencia en Acción, va omplir el cúbic i Viladecans de ciència durant tres dies.

Divendres a la tarda es va obrir el tastet d'experiències i es va donar la benvinguda amb diversos parlaments i amb la participació dels Diables de Viladecans. Durant tot el dia de dissabte el tastet d'experiències va continuar i a més s'hi van afegir d'altres activitats relacionades amb la ciència i Viladecans com per exemple un itinerari guiat pel Carrer del Sol i unes visites en bicicleta a l'Agròpolis. La jornada es va tancar amb dues xerrades debat, dins el circuit "Pint of Science" on van assistir una trentena de persones a cadascuna.

Per tal de finalitzar el certament, diumenge va tenir lloc l'acte de lliurament de premis, el moment més esperat per tots i totes les participants del concurs. De les 170 experiències triades, unes poques es podrien endur l'apreciat premi. Viladecans vam ser una ciutat afortunada i tres centres educatius es van endur diferents premis: l'Escola Àngela Roca va obtenir el premi especial de Tecnologia i formació, l'Escola Pau Casals va ser menció d'honor en Ciència i sostenibilitat i l'Institut Josefina Castellví també va obtenir menció d'honor en la modalitat STEM.

Un cap de setmana de ciència i esforç que ens ha deixat una experiència increïble per explicar.

Moltes gràcies a tots els centres participants i felicitats als i les guanyadores!