Fem feina a Viladecans per l’autoocupació

fem feina viladecans subvencions ajudes apoyo emprendedores ayudas dinero subvenciones
Subvencions per a autònoms

Des de l’Ajuntament oferim subvencions per a les persones que es facin autònomes i obrin un negoci empresarial o comercial a la ciutat. Es tracta del programa d’ajuts «Fem feina a Viladecans», que compta amb el finançament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

La publicació de les bases de la subvenció "Fem feina" està prevista per febrer de 2018, i aquestes ajudes es destinaran a les persones que s'hagin donat d'alta a la Seguretat Social, en el RETA (Règim Especial dels Treballadors Autònoms) , al llarg de l'any 2017. 

Aquest mateix programa també ofereix una altra línia d’ajuts per a la contractació de persones en atur per part de les empreses.

Qui se’n pot beneficiar

Aquestes subvencions estan destinades a aquelles persones de Viladecans que desenvolupin la seva activitat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, prioritàriament a Viladecans, i que compleixin els següents requisits:

  • Persones en situació d’atur que prèviament a l’inici de l’activitat estiguin inscrites com a demandants d’ocupació a les Oficines de Treball de la Generalitat de Catalunya

  • Persones que hagin iniciat recentment una activitat empresarial amb alta inicial de la nova empresa o activitat professional i alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) i que siguin noves empreses domiciliades a Viladecans

  • Persones empadronades amb un mínim de 6 mesos o noves empreses domiciliades i amb centre de treball a Viladecans

  • Persones que no hagin estat donades d’alta al RETA en els últims 6 mesos

Les persones que hagin rebut una d’aquestes subvencions hauran d’estar donades d’alta un mínim de 12 mesos.

Viladecans Atenció a les Empreses

Carrer Andorra, 64
08840 Viladecans

Horari: 
De dilluns a divendres, de 9 a 14 h. I dimarts i dijous, de 16.30 a 18.30 h (excepte juliol, agost i setembre)
Telèfon: 
936 352 996
Comparteix
Opina