Parcs Plens de Plans
Els caps de setmana, ens quedem a Viladecans!

Què són els Parcs Plens de Plans?

A Viladecans ens agraden els Parcs Plens de Plans! Per això posem en marxa un programa de dinamització que omplirà de vida i diversió diversos espais de la ciutat els caps de setmana. Us expliquem en què consisteix!

Són activitats de temps lliure de temàtica cultural, juvenil i esportiva on la participació de la gent és l'element central. Què volem dir amb això? Amb un exemple ho farem més entenedor: les titelles deixaran de ser només un espectacle perquè les persones que participin al taller seran les artistes que les crearan per després fer un espectacle únic.

Dissabtes i diumenges als tres districtes de la ciutat

Parcs Plens de Plans és un projecte de cap de setmana i les activitats es programen els dissabtes i diumenges pel matí. Cada dos mesos el tipus d'activitat anirà canviant perquè tothom pugui gaudir-ne. Per començar, al novembre-desembre les activitats seran per a famílies amb infants petits però més endavant també se'n programaran per a gent gran, joves...

On podreu participar-hi? Els espais que acolliran les activitats seran les places Europa i de la Constitució i els parcs de Can Palmer i Can Guardiola.

Els caps de setmana, quedeu-vos a Viladecans i  gaudiu dels Parcs Plens de Plans!

Comparteix
Opina