Parcs Plens de Plans
Els caps de setmana, ens quedem a Viladecans!

Què són els Parcs Plens de Plans?

A Viladecans ens agraden els Parcs Plens de Plans! Per això posem en marxa un programa de dinamització que omplirà de vida i diversió diversos espais de la ciutat durant els caps de setmana. Us expliquem en què consisteix!

Són activitats de temps lliure de temàtica cultural, juvenil i esportiva on la participació de la gent és l'element central. Què volem dir amb això? Amb un exemple ho farem més entenedor: les titelles deixaran de ser només un espectacle perquè les persones que participin al taller seran les artistes que les crearan per després fer un espectacle únic.

Dissabtes i diumenges als tres districtes de la ciutat

Parcs Plens de Plans és un projecte de cap de setmana i les activitats es programen els dissabtes i diumenges pel matí. Cada dos mesos el tipus d'activitats anirà canviant perquè tothom pugui gaudir-ne. Pels mesos de febrer i març, s'han planificat 23 activitats de les quals la majoria estan pensades per a la gent gran, tot i que no són exclusives per a ells. La Descoberta vegetal, la Marxa Nòrdica o una sessió de jocs intergeneracionals són algunes de les activitats programades. A més, també s'han programat espectacles i contes per a famílies amb infants petits. El públic principal durant el mesos d'abril i maig seran les famílies amb fills adolescents, el juny i juliol els joves i, finalment, els mesos de setembre i octubre els nouvinguts tindran el protagonisme.

On podreu participar-hi? Els espais que acolliran les activitats seran les places Europa, Victoria dels Àngels, Màrtirs del setge de 1714 i de la Constitució, el jardí Municipal de Magdalena Modolell, Can Xic i el parc del Torrent Ballester.

Els caps de setmana, quedeu-vos a Viladecans i gaudiu dels Parcs Plens de Plans!

Comparteix
Opina